Aniston

Neglenyheder fra The Body Shop

Fire nye forårsfarver - 5-free og med god holdbarhed.

For et halvt år siden valgte The Body Shop igen at lægge navn til en ny og fin neglelakkollektion. Nu er denne netop blevet udvidet med en lille række nye farver, der naturligvis alle er 5-free og dermed uden bl.a. formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og en række andre stoffer, som for mange neglelakfans er fy-fy.

De nye farver er alle en anelse vovede og specielle, men de er flotte og oplagte at springe ud i til foråret, hvor det er helt ok at have solgule negle.

Og netop den solgule (A Sunny Affair) er jeg personligt ret tosset med, fordi den er så speciel, som den er, og fordi man ganske enkelt ikke kan lade være med at lægge mærke til den. Den holder i øvrigt superb og i adskillige dage, hvis man husker top- og base coat over og under lakken.

Alle de nye farver har en mellemmat finish, hvilket gør, at de ligger lidt bastant på neglen, men de er meget farveægte og dækker med et par lag.

De nye The Body Shop Colour Crush Nails header Apricot Kiss (lys orange), Cupid Pink (hot pink), A Sunny Affair (solgul) og Mad About Blue (mellemblå).


The Body Shop Nail Varnish for handles hos The Body Shop til 80 kr.

ANNONCE
Neglenyheder fra The Body Shop
Del

Seneste nyt

Annonce