Aniston

Spar penge med en variabel elpris

Der er mange, der gerne vil spare penge i det daglige. Vi lever nemlig i en tid, hvor flere priser stiger, og vi bliver presset mere og mere på det økonomiske. Derfor kan det godt betale sig at tage et kig på de mere faste udgifter for her at finde gode og vedvarende besparelser.
Det er for eksempel noget, der gælder på vores elaftale – ofte er der nemlig her penge at spare. Det kan være, at du synes, at din nuværende aftale er uigennemskuelig – du betaler både et abonnement, gebyrer og en samlet pris, som derfor kan hver svær at regne med hver måned.

Vælg en gennemskueligt elleverandør

Det er heldigvis noget, du kan komme til livs, hvis du vælger et selskab som nettopower. Her er alt nemlig gjort enkelt for dig. Du har blot en enkelt pris at forholde dig til – og dermed ingen gebyrer og abonnementspriser. Og der er heller ikke flere forskellige aftaler, du kan vælge mellem. Her tilbydes kun el til en variabel pris.
Det er nemlig din måde af få en både profitabel og fleksibel elaftale på. Med den er det muligt for dig at bestemme over dit elforbrug og de priser, som du vil betale.

Brug strøm, når den er billigst

Med variabel strøm betaler du prisen pr. kWh, som den er prissat i præcis den time, hvor du bruger den. Se elpriser time for time her
Du risikerer derfor ikke at betale overpris for din strøm. Og det betyder, at du hurtigt kan få et overblik over, hvornår på døgnet du bør starte vaskemaskinen, sætte gang i laderen til bilen eller køre en rengøring på din ovn – alt sammen noget, som kan trække en masse strøm, og som ofte kan udskydes i det daglige til netop, at prisen er god og fordelagtig for dig og dit budget.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce