Aniston

Gør din stil personlig med smykker, der skiller sig ud

Mens mode og trends fylder mere end nogensinde før, har det aldrig føltes vigtigere at skille sig ud. Du har måske set de mange piger og kvinder på gaden, som går i næsten identiske outfits, og tænkt: "det skal ikke være mig". Så er du ikke den eneste. Men hvad gør man, når alle butikkerne sælger nærmest de samme stykker tøj? En måde at udtrykke sin personlige stil kan være gennem unikke smykker og accessories. Her får du inspiration til, hvordan let skiller dig ud i mængden med unikke og personlige smykker. 

Vælg smykker som kan personliggøres
I dag findes der mange smykkemærker og -forhandlere, som sælger smykker, der kan personliggøres. Det kan for eksempel være pandora armbånd, hvor du selv vælger vedhæng og dermed selv kan sammensætte dit drømmesmykke. Generelt er armbånd, halskæder og øreringe med vedhæng en af de letteste måder at gøre smykker unikke og personlige. De er desuden oplagte gaveønsker, da du kan vælge præcist de vedhæng, du ønsker dig allermest. Og skulle din stil ændre sig, er det let blot at udskifte vedhængene og så har du et helt nyt smykke igen. 

Prøv dig frem med stacking
Trods flere og flere går i lignende outfits, er en af de store tilbehørstrends, stacking, som giver dig mulighed for at skille dig ud. Stacking går ud på at "stable" flere smykker ovenpå hinanden. Altså at gå med flere ringe, øreringe og halskæder på samme tid. Denne trend giver dig mulighed for at vise din personlige stil ved at udvælge dine yndlingssmykker og sammensætte dem på nye måder. Måske du endda vil gå så langt som at mixe metaller. Denne trend kræver naturligvis en del smykker, så har du ikke tidligere været vild med at gå med smykker, kan det være en udgiftstung vej at gå for at skille sig ud. 

Gør-det-selv på en smykkecafé
I de senere år er der i flere store byer åbnet smykkecafeer, hvor du kan lave dine egne smykker sammen med andre. Dette må siges at være den ultimative måde at personliggøre din stil med smykker, da du vælger alt fra smykkets størrelse og metallets farve til perler og vedhæng. Her er du garanteret 100% unikke smykker og naturligvis en hyggelig stund med veninder eller familie. Skulle du gå hen og få komplimenter for smykket, er der heller ikke noget bedre end at kunne sige: "det har jeg selv lavet". Og sammenlignet med mange mærkevarebrands, er disse smykker en økonomisk løsning. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce