Aniston

Forkæl din hud med lækre produkter

Er din hud lidt træt af at overleve vinteren? Mange døjer med, at huden på fingrene sprækker og et tørt ansigt, når kulde og regn gør, at det kan være svært at holde det ordentligt ved lige. Her er det enormt vigtigt, at du har en god hudplejerutine, hvor du får brugt en creme, der netop har til hensigt at hjælpe dig med at holde din hud frisk og fugtig. 

I tillæg til det virker dit hår måske også påvirket af vejret udenfor. Her er det vigtigt, at du finder gode produkter, der giver dit hår volumen og mulighed for at leve bedst muligt. New Nordic har en lang række produkter, der skal hjælpe med netop dette. I tillæg kan du også kigge på de kosttilskud, der ligeledes er produceret for at hjælpe din krop bedst muligt på vej. Læs mere om New Nordic-produkter her.
 

Hvorfor tage kosttilskud?

Måske du tænker på, om det virkelig er nødvendigt at tage kosttilskud. Det behøver det ikke at være. De fleste ting kan sagtens dækkes gennem kosten, men der er nogle, der har behov for mere end andre. Det er vigtigt at huske på, at et kosttilskud aldrig kan erstatte en varieret kost, men det kan sagtens fungere som et supplement. Kosttilskud dækker over alt fra vitaminer til kollagen, så der er altså også tale om en bred kategori. 

I nogle tilfælde vil din læge måske have snakket med dig om kosttilskud. Det er ikke unormalt, at man specielt i vintermånederne kan have brug for D-vitamin, som ellers kan være en udfordring at få. Det gælder også ældre mennesker, der typisk har behov for lidt andre og flere kosttilskud end yngre mennesker. Du kan læse meget mere om de forskellige produkter fra New Nordic og se, om ikke der er nogle af dem, du ville kunne få gavn af.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce