Aniston

Hold dig varm og tør i regnvejret

Kender du det med, at du har begivet dig ud i støvregnen på cykel uden ordentligt overtøj, fordi du tænkte, at turen alligevel er ganske kort, bare for at blive overrasket af et ordentligt regnskyl? Det er ikke særligt hyggeligt at starte dagen med at blive gennemblødt, og når først man er våd helt igennem, er det svært ordentligt at få varmen.

Hvis det er tilfældet, at du måske slet ikke har ordentligt regntøj, er det måske på tide, at du prøver at kigge efter det. Der er en del, der ikke ejer regntøj, fordi det måske ikke har været det, der tiltalte mest – men det, du er nødt til at huske på, når det kommer til regntøj, er, at det først og fremmest har praktisk karakter og skal holde dig tør.

Hvis du er interesseret i at finde pænt regntøj, du sagtens kan bruge i det daglige og til og fra arbejde, kan du prøve at se nærmere her: regntøj dame. Her er mange forskellige modeller, så der både er noget for dig, der gerne vil have en pæn, lang regnfrakke samt til dig, der foretrækker en kort model, der blandt andet kan bruges, når du cykler.

Sæt til dig der cykler

Hvis du cykler, er det sjældent, at regnjakken alene er nok til at holde dig tør. Det sprøjter op med vand fra kørebanen, og regner det stadig, mens du cykler, når du helt sikkert også frem til din arbejdsplads med våde lår – og det er de fleste temmelig træt af. Derfor kan du også kigge på regndragter eller -sæt, hvor du både får regnbukser og -frakke i samme sæt.

Det er praktisk til dig, der har brug for at komme til og fra arbejdspladsen uden bil eller offentlig transport, men akkurat lige så meget til dig, der nyder en gåtur, stort set uanset hvordan vejret så er. Selvom det regner, kan det sagtens være relativt lunt, og en tur i skoven eller langs vandet i regnvejret har også sin charme.

Tøj, der passer til dine aktiviteter

Elsker du at være aktiv udendørs? Så er det nødvendigt, at du har den rette påklædning til det. Det gør i hvert fald oplevelsen lidt sjovere. Hvis du for eksempel nyder at cykle, bliver du måske hurtigt afhængig af, at vejret er i orden. De fleste, der cykler landevejscykling, har lækre cykeljakker til formålet, men er det ikke helt det niveau, du kører på, er der stadig alverdens forskellige, du kan nyde.

Cykeljakkerne har desuden ofte den fordel, at de er i refleksstof, så du kan ses på vejene. Specielt her i vinterhalvåret er det virkelig noget, der batter, når det er mørkt – det er både med til at gøre dig men også bilisterne mere trygge i at befinde sig på vejene.
Du kan se meget mere forskelligt regn- og overtøj på hjemmesiden, så du forhåbentlig kan finde et sæt, du bliver glad for. Det kommer du til at sætte pris på, næste gang du skal ud i regnen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce