Aniston

Sådan tilgodeses dit brand på Amazon

Har du også opdaget de spændende og skalerbare sælgermuligheder på Amazons hjemmesider? Du er måske allerede etableret på diverse landes Amazonsider, ellers gælder det da bare om at komme i gang! I denne artikel dykker vi ned i, hvordan dit brand kan vækste endnu mere på Amazon!

Bliv et registreret band

En anerkendt influencer får et flueben ved sit kontonavn på sociale medie-platforme. Et brand for en varemærkeregistrering for at kunne beskytte brandets rettigheder og varemærket. Det kan du nu også få på Amazon. Amazon brand registry gør det muligt for dig at beskytte dit brand, så andre sælgere ikke kan benytte dine copyright-beskyttede billeder og videoer af produkterne. 
At have en varemærkeregistrering forfordeler dermed de piratsælgere, der længe har udnyttet et copyrightfrit marked overalt på internettet. Garvede svindlere skal være fortid med et registreret varemærke, men dette er blot en af de mange fordele hos Amazon!

A+ content

Hvis du kunne have ”A+ content” på dine produktsider, vil du kunne give endnu flere informationer og billeder om dine produkter. Det kan hjælpe dig med at øge synligheden af dine produkter, hvorfor også salgsraterne nok vil gå op! Dette vil du kunne med Amazon brand registry blandt andre ting.

Andre muligheder, du låser op for, er reklamering på Amazon. Du kan endelig reklamere for dine produkter men også dit brand som en helhed. Herforuden kan du skabe dit eget brand store, hvor dine reklame ville kunne lede kommende kunder hen. Kunder vil altså kunne få øjnene op for, hvad du har at tilbyde som brand, og hvilke produkter der er at komme efter.
Sælger du produkter i en nichebranche, kan du altså hurtigt blive nørdede kunders foretrukne brand at benytte. Det kan være sværere at finde produkter, og optræder du som et brand, der tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for samme emne, kan brand store være fordelagtig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce