Aniston

Ophavsret

Alle Aniston.dk’s sider er beskyttet efter Lov om Ophavsret.

 

Billedekreditering:

De fleste billeder vi har brugt er taget af os privat eller er brugt efter aftale med ejerne af billederne. Billederne må ikke anvendes på andre sites end Aniston.dk, og du må derfor ikke kopiere disse. Ønsker du at benytte vores billeder privat eller i markedsføringssammenhæng, er du velkommen til at kontakte os.

 

Kopiering og lignende fra Aniston.dk

Du må ikke kopiere vores billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra Aniston.dk beder vi dig kontakte [email protected]

 

Papirprint af Aniston.dk er til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12 dette gælder også screendumps uden forudgående aftale.

 

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra Aniston.dk

 

Links

Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på Aonnery.dk. Du må dog kun linke så længe Aniston.dk ikke fremtræder i et udenfor Aniston.dk domænes frame, og det er heller ikke tilladt at etablere ’dybe’ links til vores fotografier og grafik.

 

Aniston.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som Aniston.dk linker til.

 

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på [email protected]

 

Ansvarshavende redaktør på Aniston.dk

Mikkel Møller Vermeulen

Mail: [email protected]

Telefon: 2251 8420

 

Aniston.dk drives af

Connery ApS

Østergade 47A-B

9400 Nørresundby

Annonce