Aniston

2-i-1 til bryn og liner

Lille kompakt genialitet fra The Body Shop.

2-i-1 til bryn og liner
Beautyprodukter, der har mere end en funktion, er altid top, fordi man så sparer plads i en overfyldt makeupskuffe og/eller toilettaske, når man er på farten.

The Body Shops nye Smoky 2 in 1 Gel Liner er både et pladsbeparende produkt, men også et rigtig fedt produkt!

Det er nemlig en eyeliner, som også er beregnet til brynene som brow definer. Man kan altså bruge den flydende eyeliner rundt om eller blot over øjet, og så kan man ellers også bruge den lille præcisionsbørste, som sidder oppe i "tutten", til at tegne brynene op med, når man ellers lige har fået øvet sig lidt.

Det er ikke, fordi børsten er svær at styre. Det handler alt sammen om mængden af gelé. Der skal nemlig faktisk ikke særlig meget gelé på børsten uanset, om man bruger den som eyeliner eller brow definer. Men hvis man får tegnet skovsnegle, så er det heldigvis meget nemt at korrigere med en vatpind.

Det kan i øvrigt være en idé at lægge et lag pudder over brynene, når man har tegnet dem op. Så får de et knap så optegnet look.

Herudover vil jeg mene, at farven Brown (den findes også i Carbon Balck) passer rigtig fint til langt de fleste skandinaver, idet den er rigeligt mørk mod vores ofte lidt blege hud.

Smoky 2 in 1 Gel Liner er den første af sin slags, hvad jeg ved af, og jeg synes, det fungerer rigtig godt!


The Body Shops Smoky 2 in 1 Gel Liner forhandles hos The Body Shop til 100 kr.
ANNONCE
2-i-1 til bryn og liner
2-i-1 til bryn og liner
Del

Seneste nyt

Annonce