Aniston

Så blev det (næsten) jul - og i år dufter den af blommer

Søde, liflige (og næsten sommerlige) blommer.

Det er ikke sådan rigtig jul, inden man har været i The Body Shop og se de mange flotte gaveæsker, snuse til de mange nye dufte og smøre sig ind i julens dufte i form af body butters, lip butters og scrubs. Sådan er det bare!

The Body Shop er et slaraffenland, når det kommer til julegaver, juleforkælelse og julelir!

Nu er det ikke, fordi vi skal tale jul fra nu og til december. Men traditionen tro lander julen hos The Body Shop i slutningen af oktober, og alle de lækre julenyheder og julelanceringer kommer derfor på hylderne i næste uge. 

Og er man The Body Shop-fan, så ved man, at flere af julenyhederne er limited edition og derfor kan ryge over disken til hungrende julegave-shoppere, inden man når at sige "glædelig jul!"

Årets juleduft fra The Body Shop er altid værd at vente på - og som regel også værd at skrive på ønskesedlen. 

I år er den helt nye juleduft heller ingen undtagelse. Frosted Plum, som den nye juleduft hedder, er en sød og lækker duft, som er baseret på blommeekstrakt, og som måske er en anelse mindre julet og mere sommerlig end mange af de tidligere juledufte.

Antallet af produkter i serien er dog mange, og der vil således være alt fra små Bath Fizzers i en lækker emballage til duftlys i serien. 

Duften er super skøn, og alle produkterne er lidt julet og festligt pakket ind. Herudover er der gaveæsker med Frosted Plum, ligesom der vil blive lanceret en lang række juleprodukter med de to øvrige juledufte: Frosted Cranberry samt Glazed Apple.

Jeg vil personligt savne vaniljen en smule denne jul, men mit savn vil måske blive opvejet af, at Frosted Plum faktisk er en duft, der også holder langt tid efter, at julens festligheder er overstået.

Alle juleprodukterne fra The Body Shop kommer i butikkerne den 27. oktober og kan desuden shoppes her.

ANNONCE
Så blev det (næsten) jul - og i år dufter den af blommer
Del

Seneste nyt

Annonce