Aniston

Neglelakkerne tilbage hos The Body Shop

23 farver plus det løse, lækre neglelir.

Som de fleste, der kender mig, nok ved, så er jeg bidt af en gal neglelak. Og det har egentlig altid undret mig, at The Body Shop tog deres lakker ud af sortiment for nogle år tilbage, og at man siden intet har set til neglelak i deres ellers så velassorterede beautyverden.

Forklaringen har jeg fået (de tidligere lakker levede ikke op til The Body Shops forventninger til kvalitet), og jeg har samtidig fået neglelakkerne tilbage på The Body Shops hylder.

De nye neglelakker er først for ganske nyligt landet i butikkerne, og der er i alt 23 farver at vælge imellem samt en kombineret over- og underlak.

Helt i The Body Shops ånd er de skarpe kemikalier i lakkerne fjernet, og de er desuden veganske og ikke testet på dyr.

Og det er faktisk et rigtig super produkt, som The Body Shop er kommet med. Lakken holder, med over- og underlak, i adskillige dage, og farverne er rigtig fine. Specielt kan jeg godt lide, at de eksempelvis har døbt en af lakkerne efter deres gamle logo: The Body Shop Green. Herudover hyldes deres Hemp-serie med farven: Hemp over Heels. Den kombinerede over- og underlak er i øvrigt virkelig god og nem at arbejde med.

Er man typen, der kan lide at lege med nail art, har The Body Shop lanceret en Nail Art Pen med en smal ende til præcisionstegninger samt en kraftig ende til større flader. Herudover er der kommet en ny Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover med mandelolie. Neglelakfjerneren indeholder ikke acetone og plejer samt blødgør neglebåndene. Den udtørrer således ikke neglen, men den kræver lige, at man har lidt tålmodighed, når man skal fjerne lakken.

Hele herligheden er out there allerede (inkl. økologiske vatrondeller), og jeg ser det som en glimrende mulighed for at udbygge neglelaksamlingen med et par fine nye farver og andet neglelir.

The Body Shop neglelak har en veil. pris på 80 kr./stk, Nail Art Pen, 45 kr. og Sweet Almond Oil Nail Varnish Remover, 80 kr.

ANNONCE
Neglelakkerne tilbage hos The Body Shop
Del

Seneste nyt

Annonce