Aniston

Et strøg, et lag

Så brugervenligt har GOSH gjort foråret.

GOSH har lanceret en række små fine makeupnyheder til den kommende forårs- og sommersæson. Heriblandt syv nye farver i GOSH Nail Laquer serien, som er lidt særlige. Det er naturligvis syv fine og forårsagtige kulører i pastelnuancer, der passer fint til solkysset hud, men det er også neglelakker, som er lidt særlige, fordi de 1) har en bredere og tykkere børste, der gør det muligt at lægge neglelak med færre strøg, og 2) faktisk dækker med ét enkelt lag.

Jeg var som udgangspunkt en smule skeptisk, da jeg så den brede og tykke børste, fordi jeg er typen, der aldrig lægger neglelak helt ud til kanten af neglen, og børsten så umiddelbart noget tyk ud til at opnå en lige kant på neglen. Men faktisk er den ret nem at styre, og børsten holdes sammen, så lakken ikke smutter uden for strøgene.

Samtidig er neglelakken lidt tykkere i konsistensen end de fleste andre lakker. Det gør den en anelse mere træg at arbejde med, men til gengæld dækker den faktisk ved et enkelt lag, hvis man er lidt generøs med lakken undervejs i processen, og den tørrer inden for meget kort tid.

Alt i alt dækker og holder de nye Nail Laquer fra GOSH ligesom mange andre gode lakker, men der er tid at spare, hvilket altid er et plus, når det gælder manicuren, som ofte er en, der skal ordnes i en ruf. Og så er farverne da ret så pæne samtidig.


Nail Laquer fra GOSH Cosmetics har en vejl. pris på 59,95 kr. og lander i starten af februar.

ANNONCE
Et strøg, et lag
GOSH Nail Laquer med et lag lak oven på en underlak. - Et strøg, et lag GOSH Nail Laquer med et lag lak oven på en underlak.
Del

Seneste nyt

Annonce