Aniston

Friis & Co. genopstår

Glem alt om, hvad du husker, tænker og troede. Friis er tilbage med nye og yummi boller på suppen.

Du kender og husker HELT sikkert Friis & Co. Dem med fleur de lis og kronen på kanvastasken. Jow jow, jeg var der også dengang for cirka 15 år siden, hvor den taske hang på ALLE, og hvor jeg travede over marken til RUC med Friis & Co.-tasken fyldt med kompendier og gode intentioner.

Siden dengang, hvor kanvastasken var fast følgesvend for gud og hver mand, er der sket en del. Moden har rykket sig, og det samme har Friis & Co.

"& Co." er røget ud til siden, og Friis går nu under navnet Friis247365 eller Fr//s247365, så glem alt om, hvad du husker og tænker om Friis & Co., nu er der nye, lækre boller på suppen!

Relanceringen er der kommet en rigtig fin lille accessoriekollektion ud af, som gør, at jeg faktisk skeler en hel del til Friis igen.

Bl.a. har de lavet en lille limited edition clutch, som jeg bare måtte eje, og den lille runde taske med metalbund (tjek galleriet) er da også fantastisk fin! Jeg jo også lidt tosset med flere af de fede ankelsstøvler og de fine rygsække, som gør rygsækken til en fashionstatement i stedet for "bare" at være noget praktisk (og grimt), der hænger på ryggen.


Er du også nysgerrig på det nye Friis, så ligger sæsonens sko, tasker og accessories på Fr//s247365's webshop.

ANNONCE
Friis & Co. genopstår
Del

Seneste nyt

Annonce