Aniston

Kører den på rutinen

Hudplejerutinen that is.

Kører den på rutinen

Hvad afgør din hudplejerutine? For mig er det en blanding af tilgængelighed, tilbud, gode dufte, ingen dufte og produkternes evner. Forleden blev jeg spurgt, hvor meget jeg egentlig har gang i hver dag. Og det er alligevel en del, når man sådan gør det op. 

Men det er altid blot et øjebliksbillede, fordi jeg kan støde på et fedt produkt, som bliver substitut for en gammel favorit, og når jeg løber tør, ender jeg ofte med at prøve noget nyt.

Morgenen starter i badet med The Body Shops Brazil Nut shower cream. Jeg er helt forfalden til duften af paranødder, og i denne kolde tid føles det ekstra lunt i badet med den fede, søde duft. Beauté Pacifique Cleansing Foam bruges også i badet. Den renser huden enormt effektivt, hvilket er rart, hvis man vil have et helt rent kanvas til resten af hudplejen.

Mit hår får en omgang hårolie hver dag. Lige nu bruger jeg Kevin Murphy Young Again, som jeg har købt hos min frisør. Den fugter spidserne og sørger for, at der er bare en smule samling på det iltre garn. Faktisk er jeg ikke sikker på, at mit hår ville være i live uden olie. Så hårolie er et must i det håndklædetørre hår.

I alle andre sæsoner går jeg ikke så meget op i at fugte huden på kroppen. Men om vinteren skal der fugt til - overalt! Også på benene, hvor jeg bruger NIVEA Cellulite Gel-Cream. Den har en rigtig god og kølende konsistens, og så lever jeg jo i håbet om, at den kan få bugt med appelsinhuden. Indtil videre ved jeg det ikke helt. Men rar er den. På resten af kroppen, og specielt på de sarte områder, bruger jeg Derma Body Lotion. Ja, lidt parfumehysterisk er man vel, og faktisk er cremen rigtig god og trænger hurtigt ind. Og apropos parfume, så bruger jeg slet ikke parfume under armene. Her er huden så tynd, at jeg simpelthen ikke vil risikere hverken irritationer eller potentiel allergi. Ergo står den på Sanex fra den lokale Netto.

Ansigtet får hver morgen både serum (lige nu en af mine favoritter fra Vichy Idéalia) og ansigtscreme - anti age naturligvis - samt øjencreme. Begge dele fra Plaisir. Når huden dog er virkelig tørstig, så står den i stedet på en god olie.

Min vinterduft hedder Red Musk og er fra The Body Shop, og så kan jeg i øvrigt ikke leve uden NIVEA Lip Butter, som bare fungerer rigtig godt på mine læber - og det døgnet rundt.

Og det var så de første 20 minutter af min dag. Don't get me started på resten ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce