Aniston

Anti-rynkehemmeligheder fra en ekspert

NIVEAs "rynkespecialist" deler ud af sin viden.

Kan man nogensinde blive "for klog" på rynker? Hvad nu, hvis man pludselig fandt ud af, at der var en eller anden lille ting, man kan gøre for at udsætte aldringsprocessen af huden? Eller man kunne skifte produkt til et, der gjorde underværker for én?

Jeg er ikke for fin til at slå lyttelapperne ud og suge til mig af viden. Og viden omkring netop rynker - eller om, hvordan man udsætter dem - har Dr. Sven Fey fra NIVEA. Nedenfor derfor en Anti-rynke Masterclass a'la Dr. Fey.

ANNONCE
Anti-rynkehemmeligheder fra en ekspert

HVORDAN KAN JEG FOREBYGGE RYNKER?

Du kan ikke forebygge rynker fuldstændigt, men du kan udglatte eksisterende rynker, så de bliver mindre tydelige, og hjælpe med at udsætte forekomsten af nye rynker ved at bruge anti-rynkeprodukter som en del af din daglige hudplejerutine. Andre gode råd er at holde sig ude af solen eller bruge solbeskyttelse, at lade være med at ryge, at spise sundt, motionere og sikre, du får en god nats søvn.


FORKLAR NIVEAS TILGANG TIL AT BEKÆMPE RYNKER?

Forskere hos NIVEA var blandt de første til at researche i en formula, der indeholder hudens egen naturlige anti-ageingrediens, co-enzym Q10. Forskningen resulterede i, at vi i 1998, som de første i verden, kunne lancere et kosmetisk produkt med denne innovative ingrediens i bred distribution. Siden da har vi investeret mere end 15 års research i at skabe en serie af anti-rynke ansigtspleje, der hjælper brugeren med at få og vedligeholde en ungdommelig hud; nemlig Q10plus serien.

Q10 er et naturligt co-enzym, der eksisterer i alle kroppens celler. Som kroppens yderste lag har huden konstant brug
for Q10 for at kunne arbejde som en antioxidant og bekæmpe de faktorer, der påvirker os, som eksempelvis oxidativt stress. Dette co-enzym vedligeholder også energiproduktionen, der sikrer hudens vitale funktioner. Når vi ældes, falder hudens niveau af Q10, hvilket betyder, at hudcellerne har mindre beskyttelse, og huden derfor lettere bliver slap og rynket.


I HAR LIGE LANCERET ET PRODUKT, SOM, DU SIGER, MARKERER EN NY ÆRA INDEN FOR ANTI-RYNKE HUDPLEJE. HVORDAN ADSKILLER DET SIG FRA ANDRE PRODUKTER?

De nye Q10plus Anti-Wrinkle Serum Pearls har den højeste dosis af co-enzym Q10 blandt alle vores produkter og kommer i en patenteret teknologi. Gennem udførlig research har vi bevist, at vores banebrydende formula - kombineret med en sofistikeret produktbeholder – tydeligt reducerer synligheden af eksisterende rynker og udskyder forekomsten af nye rynker.

De gyldne perler er indhyllet i en intenst fugtende, klar hydrogel, der også indeholder Q10 samt to af hudens aktive ingredienser: Hyaluronsyre og kreatin.


HVORDAN ANVENDER JEG BEDST SERUMMER SÅSOM NIVEA Q10PLUS ANTI-WRINKLE SERUM PEARLS?

En serum er et intensivt plejeprodukt, der er mest effektiv, når det påføres direkte på nyrenset hud. Hvis du fjerner snavs og fedt fra hudens overflade, vil formulaen lettere kunne trænge dybt ned i hudcellerne.

Tryk en lille smule ud i håndfladen, og massér blidt for at aktivere ingredienserne. Påfør derefter serummen direkte på ansigt, hals og bryst, og følg op med din sædvanlige creme, f.eks. Q10 dag- eller natcreme. Den lette og silkebløde konsistens giver også en ideel base for make-up. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce