Aniston

Cruelty Free makeup

NYX på karmakontoen.

Min lille pung med makeup er temmelig fyldt og temmelig forudsigelig. Den indeholder det, jeg bruger i det daglige, og den er fyldt med mærker, som de fleste vist kender: L'Oréal, Maybelline New York, lidt Nvey Eco og den gode mascara fra IDUN Minerals, som jeg vist er kommet til at anbefale til gud og hver mand ;-) Men nogle gange får man lyst til at prøve noget helt nyt, og heldigvis er der masser af makeup-mærker derude, som er værd at lægge mærke til.

Senest har jeg forsøgt mig med lidt lækkerier fra NYX Cosmetics. Jeg havde egentlig aldrig hørt om mærket, tror jeg, men det skal jo ikke afholde en fra at hoppe i det med begge ben. Herudover spottede jeg straks den lille kanin på produkterne, som betyder, at de er Cruelty Free og dermed ikke testet på dyr. Ti points for likeability!

Udover at NYX får pluspoints på karmakontoen, så har de helt sikkert også et rigtig bredt produktsortiment med både makeup til ansigtet, til øjnene, læberne, lidt neglelak og bronzere til kroppen og naturligvis makeupbørster etc. Alt forhandles online og er lige til at klikke hjem fra den nordiske webshop - også hvis man er professionel makeupartist og har brug for noget lidt vildere grej end bare en ny eyeliner.

Karma, masser af indbydende produkter - og så i øvrigt er der også nogle rigtig gode sager imellem (jeg har ikke prøvet dem alle, bare rolig!) Selvom jeg stort set aldrig bruger hverken læbestift eller lipgloss, så er jeg eksempelvis blevet ganske forfalden til NYX's lille Soft Matte Lip Cream, som hverken er en læbestift eller en lipgloss men lidt en mellemting, som lægger sig rigtig pænt på læberne uden at klistre og snaske, og som samtidig er let på læberne og holder længe. Den giver lidt en læbepomade-agtig følelse på læberne og samtidig en rigtig fin, dækkende farve.

Herudover synes jeg bestemt også, at NYX Wonder Pencil skal have en anbefaling med på vejen, fordi den lille blyant er super alsidig (kan bruges som concealer, til at holde læbestift på plads på læberne og på den inderste kant i øjet til at highligt'e omkring selve øjet). Så behøver man virkelig kun at have en pen med i tasken, tænker jeg. 

I det hele taget har jeg fået blod på tanden ift. at prøve flere NYX Cosmetics produkter i fremtiden og dermed få udvidet min horisont. 

NYX Cosmetics ligger i øvrigt i et helt ok prisleje. Det er hverken helt billigt eller vildt dyrt.

Tjek evt. selv NYX Cosmetics makeup og accessories ud her.

ANNONCE
Cruelty Free makeup
Del

Seneste nyt

Annonce