Aniston

Fire læbefavoritter for under 50 kr.

Fire af de virkelig gode til virkelig små penge.

Hvis der er noget, jeg aldrig helt får nok af, så er det gode læbepomader. Uanset hvor jeg går eller står, så er der en læbepomade i nærheden. På kontoret ligger der et par stykker på skrivebordet, på natbordet står der en enkelt, i stuen ligger der et lille arsenal, på badeværelset er der et helt ton, og i tasken er der også altid et par favoritter. Tørre læber gør jeg nemlig ikke i!

En ting, jeg dog har lært over årene som læbepomade-afhængig, er, at man ikke skal skue en læbepomade på prisen. Faktisk er flere af mine absolutte favoritter nogle, jeg har erhvervet til næsten ingen penge, mens jeg virkelig også ofte er blevet skuffet over nogle af de dyrere varianter.

Lige nu har jeg specielt fire favoritter, som jeg faktisk vil påstå, at jeg ikke kan leve foruden - og ikke en af dem koster over 50 kr. og er iøvrigt ganske ofte på tilbud.

Den nyeste favorit er fra Carmex og er sådan en lille sjov fætter, som umiddelbart er lidt sød i smag og duft, men som giver fuld smæk på mentol og kamfer, når man lige har fået den fordelt på læberne. Carmex er et lille vidunder til tørre læber, og den er yderst drøj i brug og holder læberne fugtet meget længe.

Carmex forhandles hos bl.a. Matas til 41,95 kr.

En anden nyere favorit er Vaseline Lips Therapy, som jeg faktisk har knus elsket, siden jeg første gang stiftede bekendtskab med den. Måske er det den oldschool metalkrukke, måske er det det faktum, at det bare er en rigtig god læbepomade, som ikke indeholder andet end en helt almindelig vaseline. 

Vaseline Lip Therapy forhandles bl.a. på Luxplus.dk til 15 kr.

Selvom NIVEA Lip Butter ikke har eksisteret i sååå lang tid på det danske marked, så er den alligevel lidt af en moderne klassiker hos mig. Den holder bare altid, og så dufter varianten med Vanilla & Macadamia simpelthen så dejlig varmt og hyggeligt. Jeg bruger den stort set altid før sengetid, fordi den er så blød og rund. 

NIVEA Lip Butter forhandles bl.a. hos Matas for 29,95 kr.

Fælles for de tre er, at de kommer i krukker. Jeg er nemlig en krukkedame, og selvom det måske ikke er det mest hygiejniske at stikke sin pegefinger i sådan en, så er det bare det, jeg synes, er rarest - og jeg er ret hysterisk med håndhygiejne, så det går nok.

En sidste favorit, som helt atypisk er en stift, men som også konstant ligger i tasken, står på hylden og bliver flittigt brugt, er Maybelline Babylips. Jeg er ikke teenager, jeg er ikke specielt poppet, men de små farverige sager har virkelig vundet mit hjerte! Nu er det den nyeste Dr. Rescue, der er kommet med på billedet, men jeg er også tosset med de "originale" med de fine farver. Og specielt Cherry Me, der giver fine røde læber, er helt uundværlig! 

Babylips forhandles bl.a. hos Matas for 39,95 kr.

Nu er det jo iøvrigt ikke sådan, at jeg har prøvet alle læbepomader i hele verden. Så hvis du har et godt tip, som jeg skal prøve, så ryk endelig ud med det. Er altid åben for gode læbepomade-tips :)

ANNONCE
Fire læbefavoritter for under 50 kr.
Del

Seneste nyt

Annonce