Aniston

Vaseline relanceret

Der sker en del i Vaseline-land.

Vi kender vist alle Vaseline, men vidste du, at Vaseline faktisk blev opfundet helt tilbage i 1859? Det vidste jeg faktisk ikke - indtil for nylig.

Vaseline har simpelthen mere end 140 år på bagen, og nu skal der åbenbart et nutidigt pust til, og Vaseline bliver derfor relanceret.

Det er blevet til en super fed serie af hudplejeprodukter til både krop og læber. Fælles for alle produkterne i serien er, at de indeholder Vaseline Original eller Pure Petroleum Jelly, som var det Robert Augustus Cheseborough tilfældigt opdagede i 1859 i en lille olieby i Pennsylvania, hvor han observerede, at arbejderne på olieboreplatformen smurte deres sår og skrammer med en voks, som de kaldte Rod Wax, og som fik sår til at hele hurtigere.

Lang historie kort, Robert Augustis Cheseborough forskede videre og kom op med Vaseline Original, som i år bliver til en hel lille serie af lækre hudplejeprodukter. Naturligvis Original Vaseline, men også to fine lip balms og en række cremer - heriblandt en parfumefri, en med kakaosmør, en med aloe vera og en med havreekstrakt. Serien indeholder naturligvis også den populære Vaseline Intensive Care til hænderne.

Den relancerede Vaseline-serie lander i handlen inden længe, og det tegner rigtig godt!

ANNONCE
Vaseline relanceret
Del

Seneste nyt

Annonce