Aniston

essie vinterkollektion 2014 og to nye luxeffect

En ny essie-kollektion, der dufter af forår og fest.

Det er åbenbart ikke kun mig, der savner foråret. Det gør Essie Weingarten, kvinden bag essie, også. I hvert fald giver essies nye Winter Collection 2014 lyst til forår og lysere tider, og det gør slet ingenting i en kold og mørk tid.


Faktisk er essies nye vinterkollektion en af de rigtig fine af slagsen. Den er fyldt med rødlige lakker, som man generelt ikke kan få for mange af i sin neglelak-samling, og lidt shimmer til den festlige sæson samt en alsidig hvid neglelak, som kan bruges både under en glimmer top coat eller helt for sig selv for et uskyldigt og fint neglelook.

bump up the pumps er en klar favorit blandt flere favoritter i den nye kollektion. Den koralfarvede lak er både blød og fin og alsidig. Den kan bruges året rundt.

back in the limo er mere sart og fin og helt pudderrosa.  Den er oplagt at matche med en varm strik for et fint og forårsligt vinterlook.

double breasted jacket er en rigtig blikfangs-lak i dyb pink. Den er et godt alternativ til den røde neglelak til årets julefester.

jump in my jumpsuit er tæt på at være en rød jule-klassiker. En god ny klassiker til lak-samlingen.

jiggle hi jiggle low er shimmer for alle pengene. Skal det være festligt til jul eller nytår, så er denne lak helt oplagt.

tuck it in my tux er lillesøsteren til essies klassiker blanc. Helt hvid og neutral og helt uskyldig i looket.

Samtidig med den nye essie Winter Collection 2014 har essie lanceret to nye flotte luxeffect lakker, som kan kombineres med de seks nye farver på kryds og tværs for et festligt pift på neglene. De to essie luxeffect er glimmer og glitter-extravaganza for alle pengene. Og hvis man ikke skal gå all-in på glimmer og glitter til jul og nytår, hvornår skal man egentlig så?

De to nye luxeffect lakker hedder summit of style og rock at the top.


essie nye vinterkollektion 2014 og luxeffect lakker er netop landet i handlen til vejl. pris på 99,95 kr..

ANNONCE
essie vinterkollektion 2014 og to nye luxeffect
Del

Seneste nyt

Annonce