Aniston

Dove - testet på 100 farver

En deo, der ikke efterlader hvide striber på tøjet.

En nyvasket sort bluse - helt sort og fin. Du trækker den over hovedet, og du kigger dig selv i spejlet. Og voila, der er de hvide deo-striber!

Fortæl mig, at du aldrig har prøvet det, og jeg vil sige, at du lyver. Jeg vil nemlig påstå, at alle mennesker (der bruger deodorant) har oplevet det, og det sker ligesom altid, når man har lidt travlt, skal være pænt til et møde eller kun lige havde lyst til at have netop den bluse på.

Fordi alle kvinder (og sikkert også mænd?) kender til problemet, så har Dove for nylig lanceret Dove Invisible Dry - en deodorant, som ikke efterlader striber på tøjet uanset farven på tøjet. Dove har i denne forbindelse sat 100 kvinder i forskellige farver til at teste Invisible Dry, og den skulle være god nok - ingen striber uanset farven på blusen. Samtidig er den nye lancering også en opfordring, helt i Doves ånd, til at springe ud i mere farve i hverdagen.

Deodoranten giver desuden ekstra beskyttelse mod svedlugt, og den plejer den tynde hud under armene, fordi den indeholder 1/4 fugtighedslotion.

Virker den så? Ja, den fungerer upåklageligt. Den sætter ikke striber på blusen, og man lugter ikke af sved, selvom man har okset på cyklen i strid modvind i en blazer med syntestisk foer. Og er man i øvrigt lidt duftforskrækket, når det handler om stads, man putter under armene, så ja, der er parfume i, men duften er ganske mild.


Dove Invisible Dry forhandles i dagligvarehandlen til både herrer og damer og som spray og roll-on.

ANNONCE
Dove - testet på 100 farver
Del

Seneste nyt

Annonce