Aniston

Badeanstalten går kirsebær

Aaaah, duften af en dejlig sommerdag og masser af fugt.

Badeanstalten går kirsebær
Det er vinter, det er koldt, og det er mørkt. Desto mere har man brug for god hudpleje til at holde huden godt fugtet og til at øge velværen.

Badeanstalten har netop lanceret en helt fantastisk hudplejeserie til formålet, som oven i købet dufter noget så skønt af kirsebær og sommer.

Danske Badeanstalten er således gået all in på lækker hudpleje, og den nye kirsebærserie rummer hele fire skønne produkter, der både er pæne at kigge på, og som giver en dejlig fornemmelse på huden.

Det er enkel velvære, og det holder!
 
Den nye hudplejeserie indeholder kirsebærkerneolie og kirsebærekstrakt. Bærrene indeholder både mineraler og vitamin A og E, mens der af kirsebærstenene kan udvindes en blødgørende og fugtgivende olie.

Bl.a. indeholder Badeanstaltens nye kirsebærserie en rigtig lækker Ansigtsolie med kirsebærkerneolie, som er fantastisk fugtgivende, og som er perfekt lige nu, hvor kulden trækker alt, hvad der hedder fugt, ud af huden. Olien indeholder både mandelolie og kirsebærkerneolie, som begge er spækkede med vitaminer.

Herudover er det oplagt at bruge den nye Rensegelé med kirsebærkerneolie til at fjerne makeup og urenheder i ansigtet. Den fjerner makeup ekstremt effektivt - også på øjnene, og blødgør og fugter huden samtidig.

Når makeuppen er fjernet, er det enormt velgørende lige at bruge 2-3 sprøjt Ansigtsvand med kirsebærekstrakt til lige at friske op. Ansigtsvanden er i øvrigt oplagt at have stående på kontoret eller have med i tasken for et forfriskende pift i løbet af dagen.

Serien indeholder naturligvis også et af Badeanstaltens håndlavede sæber med kirsebærblomst. En fin accessory på bådeværelset!
 

Badeanstaltens kirsebær-serie forhandles bl.a. i Magasin og Salling til priser fra 55 kr. (Nærmeste forhandler: tlf. 98 77 05 88.)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce