Aniston

Argan til hår og hud

Alt, hvad man behøver at tage med i ferietasken - næsten!

Argan til hår og hud

Jeg kan godt blive ret så træt af at pakke alt for meget dullegrej ned i toilettasken, når jeg skal på tur. Men nu har jeg fundet en genial lille solid olie, som kan bruges på både krop og i håret, så man ikke behøver at slæbe en fullsize hårolie OG en bodylotion med sig. 

Wild Argan Oil Miracle Solid Oil for Body & Hair (langt navn!) er en af de nye, lækre Argan Oil-produkter fra The Body Shop. Den solide olie i den lille fine metalbøtte er perfekt til at holde styr på håret og i øvrigt til at holde huden fugtet.

Den solide olie er lige til at køre fingeren over, og så kan den fordeles i håret på samme måde som en hårolie, og har man en tør plet på huden, så fikser Wild Argan Oil Miracle Solid Oil også det.

Olien er MEGET drøj i brug. Så man skal for guds skyld ikke bare pøse i håret - med mindre man naturligvis er ude efter et meget slikket look. Nej, der skal faktisk kun ganske lidt til for at tilføre den fugt, som de tørre lokker nogle gange har brug for for at makke ret.

Herudover dufter Wild Argan Oil Miracle Solid Oil rigtig rart at arganolie, som er en behageligt sød duft.

Endnu en bonus ved Wild Argan Oil Solid er, at den faktisk ikke kan løbe ud i toilettasken i modsætning til en normal hårolie eller bodylotion. Den er lige så hård som en hårvoks, og nærmest uanset varme vil jeg vove at påstå, at den ikke løber nogen vegne.

Wild Argan Oil Miracle Solid Oil for Body & Hair fra The Body Shop forhandles hos The Body Shop til 125 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce