Aniston

Bløde sommersorbetter til kroppen

The Body Shops nye Body Sorbet til de varme sommerdage.

Bløde sommersorbetter til kroppen
Det er skønt at slutte et dejligt bad af med at smøre kroppen ind i en god creme eller olie. Og til det formål er The Body Shops Butter Butters faktisk super gode. Men om sommeren kan det være rart, når cremen også er kølende, og derfor lancerer The Body Shop nu en spændende ny serie af såkaldte Body Sorbets.

Body Sorbets bør opbevares i køleskabet, så de er ekstra kølende. Men faktisk gør konsistensen i de nye Body Sorbets, at de føles kølende på huden, uanset om de opbevares på hylden, i skabet eller på køl.

Derfor er The Body Shops nye Body Sorbets også oplagte at hive frem på en varm sommerdag.

Duftene er i øvrigt rigtig sommer-agtige, og der findes en variant med duften af jordbær, mango, pink grape, satsuma samt en blomsterduft med moringa. De dufter alle af sol og sommer og har en lækker kølende effekt på huden.

Det er i øvrigt på ingen måde for sjov, at The Body Shop har kaldt de nye cremer for sorbets. De har fine sorbet-lignende farver, de køler ned, og så dufter de, bortset fra moringa, af frugt. Jeg har ikke smagt på dem, men jeg er dog ret sikker på, at de ikke er egnede til at spise.


The Body Shop Body Sorbet i varianterne Strawberry, Mango, Pink Grapefruit, Satsuma samt Moringa lander i handlen den 25. april til vejl. pris på 135 kr.
ANNONCE
Bløde sommersorbetter til kroppen
Del

Seneste nyt

Annonce