Aniston

Snyd forårssolen

Selvbruner, glød og sund fornuft.

Det der med brun hud er en kulturel ting. Når vi her i Danmark har dyrket solen, får vi kommentaren: "Hvor er du dejligt brun!"

Havde vi derimod været asiater, havde man nok set lidt skævt til os, hvis vi havde fået så meget sol, at vores hud havde udløst sin forsvarsmekanisme og gjort den solbrun.

Decideret soldyrkning er ikke sundt. Men det ændrer ikke ved det skønhedsideal, som vi blege danskere har. Derfor kan det også være ganske fristende at snyde sig til den skønne sommerkulør, og det er der heldigvis mange produkter, der kan hjælpe os med.

The Body Shop har bl.a. endnu engang udsendt deres sommerklassiker Honey Bronze, som er en serie af hudplejeprodukter, der hurtigt og effektivt giver kulør - også uden, at vi behøver at sidde og grille i solen og dermed skade vores hud.

I serien findes en handy spray til benene, som fluks kamuflerer de hvide asparges, der hænger ud af kjolen eller shortsene.

Honey Bronze Tinted Leg Mist giver hurtigt og nemt sommerbrune ben på få minutter. Resultatet er oven i købet meget naturligt.

Til det vinterblege ansigt findes Honey Bronze Tinted Face Gel, som er er baseret på gel, hvilket gør den nem at fordele i ansigtet uden, at man risikerer striber på kinderne eller synlige kanter langs ansigtet. 

Blandt mine favoritter i serien er helt bestemt Honey Bronze Highlighting Domes, der er som skabt til lige at give lidt lækker sommerglød på kinderne. Så behøver resten af fjæset faktisk ikke så meget kulør - bare kinderne får lidt gyldent skær, der glimter fint i solen. 

I øvrigt kan Honey Bronze Bronzing Powder varmt anbefales til de solrige årstider. Jeg har brugt den i forårs- og sommermånederne i årevis, og den giver altså dejlig glød til huden og matterer samtidig tilpas.

Lidt sol er naturligvis fint og faktisk også sundt til en vis grænse. Men hvis man gerne vil have kuløren hurtigt, så er det helt fint (og klogt) at snyde.

Honey Bronze-serien forhandles hos The Body Shop til priser fra 85 kr.

ANNONCE
Snyd forårssolen
Del

Seneste nyt

Annonce