Aniston

BB Cream med antibakteriel effekt

Endnu et tea tree-vidunder fra The Body Shop.

BB Cream med antibakteriel effekt
Fordelen ved en foundation, BB Cream eller CC Cream er bl.a., at man kan dække evt. urenheder på huden, hvis man også allierer sig med en concealer. Men ville det ikke være endnu bedre, hvis man kunne bekæmpe urenheder med sin makeup? Det synes jeg!

Derfor er jeg også blevet ganske glad for The Body Shops helt nye skud på stammen i deres tea tree-serie. 

Tea Tree Flawless BB Cream indeholder, som navnet nok antyder, tea tree-olie, der er kendt for dens antibakterielle effekt. Så mens man lægger et pænt kanvas for resten af makeuppen med BB creamen, så modvirker man altså også urenheder, mens man har makeup på. Og det er ret unikt, idet mange andre foundations og BB Creams desværre har en tendens til at lukke urenhederne inde i porerne, idet de ikke kan ånde.

Eneste ulempe ved Tea Tree Flawless BB Cream er, at den dufter/lugter af tea tree-olie, hvilket ikke er en af mine favoritdufte. Men lige så snart man har lagt BB Creamen, så er duften forduftet igen, så det er bestemt til at leve med.

Herudover er den nye BB Cream fra The Body Shop rigtig nem at arbejde med, og den udgør en god base for resten af makeuppen.

Tea Tree Flawless BB Cream er i øvrigt oplagt at bruge samme med de øvrige tea tree-produkter fra The Body Shop.


Tea Tree Flawless BB Cream forhandles hos The Body Shop til 125 kr. for 40 ml.
ANNONCE
BB Cream med antibakteriel effekt
BB Cream med antibakteriel effekt
Del

Seneste nyt

Annonce