Aniston

Læber, der skifter farve efter pH-værdien

Poppy-licious makeupnyheder fra The Body Shop - og specielt en genialitet.

Når man skal finde en ny læbestift, er det altid lidt af en kunst at finde netop den nye nuance, som matcher ens hud på bedste vis. Men hvad nu, hvis læbestiften indrettede sig efter ens pH-værdi? Så bliver det en helt personlig farve, som kun du kan få frem.

Og selvom det lyder som det rene sci-fi, så har The Body Shop faktisk netop lanceret netop sådan en læbestift, som i øvrigt også kan bruges til at give kinderne den der helt specielle og helt personlige glød.

Poppy Universal Lip & Cheek Velvet Stick er således en læbestift og blush, som giver netop den farve, som din pH-værdi dikterer. Selve stiften er sort, men på mine læber bliver farven helt frisk pink, mens den på min hånd bliver mere lillatonet i farven. Jeg fik i øvrigt manden til også at prøve den (dog på hånden. Læberne skulle han ikke nyde noget af!), og hans pH-værdi frembragte en helt anden lilla kulør).

Man kan derudover få andre toner frem, hvis man bruger en lipbalm under læbestiften, fordi den jo også, naturligt nok, justerer pH-værdien.

Den nye Poppy Universal Stick er i øvrigt super blød og rar i konsistensen, og den er nem at fordele på læberne. Den plejer og giver fin, let farve, og så er den bare helt igennem sjov, fordi den bliver så personlig, som sådan en sag overhovedet kan blive. 

Poppy Universal er en del af en helt ny lille makeup-serie fra The Body Shop med den nye Poppy på. I serien findes desuden fem andre Poppy Universal Sticks med "faste" kulører i fine farver, to Shimmer Cubes med helt igennem sommerlige farver, en række neglelakker samt en super fin Poppy-inspired Blusher Brush, der er formet som en valmue.


Hele Poppy makeup-serien forhandles hos The Body Shop til priser fra 80 kr.

ANNONCE
Læber, der skifter farve efter pH-værdien
Del

Seneste nyt

Annonce