Aniston

April Lust List

Lidt af hvert, der nok skal gøre foråret endnu mere fabulous.

April Lust List

I sidste uge blev vinterjakken pakken væk. Ikke at jeg ikke fryser, når jeg cykler til kontoret om morgenen. Men nu kan det simpelthen være nok med det der vinter. Derfor er forårsgarderoben også så småt fundet fundet frem, også selvom det bliver lidt i lag på lag-versionen. 

En ny sæson indbyder dog også til nye indkøb, og jeg synes godt nok, der er mange fristelser derude lige nu.

Jeg spottede helt tilfældigt ringen fra Zöl på Facebook forleden, og den var "instant want"! Jeg er helt tosset med flere af deres smykker, men denne er jo helt ærligt fantastisk! Der har længe været en rigtig signetring i kikkerten, og ringen fra Zöl fås til en absolut spiselig pris, må man sige. 
Signetringen fra Zöl fås i guld og sølv til hhv. 695 kr. og 550 kr.

Der er lang tid til sommer, jeg ved det, og i øvrigt bader jeg sjældent i Danmark. Men jeg ved også fra tidligere somre, at badedragter flyver ud af butikkerne, inden du kan nå at sige spaghettistrop. Derfor er jeg allerede begyndt kigge efter en ny badedragt. Sådan en har faktisk været på ønskelisten i lang tid, men jeg har ikke fundet den rette. Dog forelskede jeg mig allerede i den smukke sag fra Soft Gallery, da jeg så deres sommerkollektion sidste år, så jeg må ud og prøve løs og se, om den skjuler og fremhæver det, som sådan en nu skal.
Soft Gallery badedragten (Dolly Peat Marble) forhandles bl.a. på Soft Gallerys webshop til 600 kr.

Det er egentlig ikke, fordi jeg mangler læsestof. Men jeg blev tippet om bogen "How to be Parisien Wherever you are" for nogen tid siden, og nu kan jeg ikke få den ud af hovedet! Jeg vil da også være parisisk! Or not ... Men lidt insiderviden om, hvordan man helt ærligt bliver parisien chic skader vist aldrig. Og bogen har fans i hele verden, så den må vist bare læses.
"How to be Parisien Whereever you are" er bl.a. set på Saxo til 180 kr.

Og apropos parisien. Jeg er blevet helt afhængig af blush. Forleden var jeg på besøg hos Glo Minerals, hvor jeg kiggede lidt på alt det nye og gamle, og deriblandt var den lækreste farve blush, jeg længe har set! Farven hedder Sweet og er bare så frisk og pæn - og mineralsk naturligvis.
Glo Minerals blush i farven Sweet er spottet online til 275 kr.

Forleden shoppede jeg den lækreste basis uldbluse fra Bruuns Bazaar i Illum. Ved siden af hang en rigtig pæn blå skjorte, som jeg ikke helt har kunnet slå ud af hovedet siden. Jeg har efterhånden skabet fyldt med skjorter, men jeg går også rigtig meget i skjorte med det job, jeg har, og de ensfarvede bliver brugt flittigt, så en ny blå manglede da bare.
Blå skjorte fra Bruuns Bazaar (Huldas shirt) Fundet på Miinto til 899 kr.

Intet forår uden en ny sort t-shirt! Og jeg er faktisk blevet lidt vild med en, jeg prøvede til en (meget privat) homeparty hos Dorte forleden. Hun forhandler Black Swan, og jeg blev generelt meget overrasket over kvaliteten og designet, som helt sikkert var meget bedre og pænere, end jeg havde forventet.
Black Swan t-shirt forhandles bl.a. hos Dorte men også på Black Swans webshop til 250 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce