Aniston

Fem til mit forår

De gode gengangere og dem, jeg glæder mig til at prøve.

Fem til mit forår

Når kalenderen siger forår, er der pludselig en masse nye ting, man kan tænke i.

Eksempelvis skifter jeg den lidt tungere parfume ud til en lettere udgave. Øjenskyggepaletten med de lysere og friskere farver hentes frem, og bl.a. fødderne skal gøres klar til, at de måske snart kan blive vist frem i loafers og sandaler - måske!

For at kickstarte en ny sæson med manér har jeg fundet fem gange lækkert beautygrej frem, som jeg glæder mig rigtig meget til at kaste mig over i anledningen af, at vi snart skriver april og dermed for alvor forår. Nogle af dem har jeg prøvet før, og nogle er helt nye og uopdagede. 

Babor Fluids FP Moisture Edition
Jeg havde de små ampuller fra Babor med mig på turen til Australien i vinter. Dengang nød min aircondition- og solramte hud SÅ godt af de små ampullers effekt. De giver intens fugt med det samme, og det plejer min hud (også) at trænge til, når vi skifter fra den kolde luft til solen på næsen. Man må i det hele taget aldrig gå ned på fugt til huden, og her er de tre ampuller med forskellige egenskaber altså fantastiske!

Cosborg fodcreme
De seneste år har jeg faktisk brugt en lille øko-sag fra Erbaviva til fødderne. Men jeg har hørt så meget godt om både Cosborgs fodcreme og håndcreme, at jeg tænker, at nu skal det prøves. Cosborgs fodcreme er også uden både parabener og parfume, så den har allerede fem stjerner i min bog. Nu håber jeg, den kan gøre de kedelige støvlefødder klar til at hoppe i noget, der er lidt mere luftigt.

Bio-Oil
Fugt er ikke kun et must i ansigtet. Jeg er også begyndt at bruge meget mere fugt på kroppen på det seneste, og det kan altså mærkes på elasticiteten i huden. Jeg bruger egentlig primært bodylotions af forskellige slags, men jeg tror, det dette forår er tid til at give Bio-Oil en ny chance. Mine erfaringer med Bio-Oil har kun været sporadiske, så jeg har aldrig fået den effekt ud af olien, som alle taler om. Og de der strækmærker og pigmentpletter ville jo sådan set være ret rare at få bugt med.

Davines Anti Aging Hand Cream
I den allerkoldeste tid bruger jeg altid en mega fed håndcreme eller simpelthen en helende creme. Men nu hvor vejret igen bliver lunt og fint, vil jeg gribe en af mine absolutte favoritter til hænderne: Davines Anti Aging Hand Creme. Håndcremen fra Davines er så let og trænger så hurtigt og godt ind, at den er en ren fryd!

NIVEA Sun Protect & Refresh
Herhjemme er solfaktor ikke kun noget, der dyrkes, når vi er i udlandet, hvor solens stråler unægteligt er lidt stærkere end herhjemme. Nej, jeg sørger faktisk for at bruge en solcreme fra sådan cirka april til september. Jeg er meget spændt på NIVEAs nye solcreme NIVEA Sun Protect & Refresh, som er en kølende solcreme på spray. Jeg er stor fan af solcremer, der kan sprayes på, fordi det er så pokkers nemt, og den kølende effekt lyder faktisk som en rigtig udmærket idé.

Så kan de lune temperaturer sådan set bare komme an. Mit badeværelsesskab og jeg er klar!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce