Aniston

Vejen til en mere jævn foundation

De professionelle gør det. Jeg gør det også.

Det er de færreste af os, der har de samme skills som makeup-artisterne har. Men tricket er nogle gange at lure, hvad det egentlig er de gør, når de arbejder.

Jeg forsøger at suge til mig, hver eneste gang jeg sidder i stolen og ligger ansigt til deres kunnen og viden, produkter og redskaber.

Hvor jeg ellers tidligere har brugt hænderne eller en lille makeupsvamp til at fordele foundation, er jeg nu gået over til at bruge en foundationpensel. Den meste jævne foundation får man nu engang ved at pensle foundationen på, og det er meget nemmere at komme ind i hjørner og kanter og kroge på den måde.

Det nemmeste er at trykke den passende mængde foundation ud på håndryggen over tommerfingeren og så dyppe penslen dér. 

Jeg starter altid på og omkring næsen, og så pensler jeg ellers indefra og ud. 

Det tager en anelse længere tid på den måde, men resultatet er altså også noget bedre og langt mere jævnt, end hvis man bruger hænderne eller en svamp.

En makeuppensel kan i øvrigt også bruges til BB-Cream, CC-Cream eller, hvad du ellers måtte bruge som underlag for resten af din makeup.

Jeg bruger i øjeblikket Maybelline Dream New York Wonder Nude foundation pga. dens helt lette konsistens samt en god foundationpensel fra BySwiercz.

ANNONCE
Vejen til en mere jævn foundation
Del

Seneste nyt

Annonce