Aniston

Yndlingslakken er blevet AllergyCertified

Muligvis det reneste af det rene, når det handler om neglelak.

Yndlingslakken er blevet AllergyCertified

By K. neglelak har længe været blandt et af mine absolutte favoritbrands, når vi taler neglelak. Ikke kun pga. de fine, ofte nordisk inspirerede, farver og den gode holdbarhed, men også på grund af hele den ideologi og dybe passion, der ligger bag.

By K.'s neglelakker er nemlig både 5-free (fri for toulene, formaldehyd, formaldehyd-resin, parabener og kamfer), certificeret Cruelty Free, parfume-fri og indeholder iøvrigt kun veganske ingredienser.

Det sidste nye er så, at By K. neglelak også har fået en allergicertificering og dermed nu kan pryde sig med at være AllergyCertified - og det oven i købet som det allerførste neglelakmærke i hele verden.

Det betyder, at en By K. neglelak er den neglelak, som giver mindst risiko for kontaktallergi - en af de hyppigste kroniske sygdomme, som vi mennesker kan være så uheldige pludseligt at blive ramt af. Gør vi det, så vil vi altid have allergien og reagere, hvis vi bliver udsatte for det stof, som udløser allergien. 

Lige med neglelak tænker du måske som jeg, at det kun er neglen og huden omkring neglen, som kan blive udsat for en evt. allergisk reaktion i forbindelse med et uheldigt stof i en neglelak. Men jeg talte med den dygtige Lene fra AllergyCertified forleden, og hun fortalte bl.a., at man fx kan få kontaktallergi i øjet, hvis man har lagt neglelak og så klør sig i øjet. Løber det i vand og blive irriteret, ja så kan det altså være en kontaktallergi.

Samtidig har jeg læst mig til, at neglelakdampe kan hænge i luften omkring en i adskillige dage efter, at man har lagt lakken. Indeholder neglelakken altså eksempelvis toulene, som er et stof, der bliver brugt i bl.a. benzin og lim, og som altså er noget værre giftigt stads, så går man potentielt i de dampe i flere dage. 

I forbindelse med AllergyCertified certificeringen har By K.’s neglelakker dog været igennem den videnskabelige risikovurdering, som alle produkter, der modtager certificeringen, kommer igennem, og den er stemplet helt ren for kendte allergener.


Du kan evt. læse mere om By-K.'s filosofi her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce