Aniston

Nilens Jord neglelak i forårets farver

To forårsnyheder, der gør sæsonen meget finere.

Nilens Jord neglelak i forårets farver
Det vrimler frem med skønne forårsnyheder inden for skønhedsprodukter. Således også fra Nilens Jord, som er kendt som hele Danmarks rene makeupbrand.

Nilens Jord lancerer som en del af deres skønne nye forårsserie to nye neglelakker - naturligvis uden både parfume, parabener, formaldehyd og toluen, som alle er produkter, man gerne vil undgå, hvis man vil være fri for allergi- og kræftfremkaldende stoffer og andre sundhedsskadelige ingredienser.

Fine forårsfarver - hver for sig eller sammen
De to nye lakker består af en skøn mørkrosa kulør (697) og en funklende glimmerlak med både små og store glimmerflager i en let rosa transparent lak (693).

Begge farver er helt igennem skønne! Virkeligt forårsagtige og fine, og så er lakken både nem at fordele og god at arbejde med på neglene.

De to nye kulører kan godt bruges med blot et enkelt lag lak på hver negl, fordi de dækker rigtig fint. Men det bedste resultat får man ved at lægge to lag.

Noget af det rigtig fine ved de to nyheder er desuden, at de nemt kan kombineres. Læg blot den heldækkende 697 på neglene i et eller to lag, lad den tørre, og læg så 693 oven på alle eller blot nogle af neglene. Det giver et rigtig forårsfint udtryk.


693 Glitter Rose og 697 Sweet Peach fra Nilens Jord har en vejl. udsalgspris på 99, 95 kr. og forhandles bl.a. i Matas, Magasin, Salling, Esthetique og på Nilensjord.dk fra midten af marts 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce