Aniston

Okay okay, så kom da an efterår

Fire farver, der måske nok skal gøre efteråret lidt mere tåleligt ...

Efterår er ikke min årstid. Jeg er ikke god til regn, jeg bliver træt af blæst, jeg trives ikke i, at jeg nærmest skal have lyset tændt i hjemmet i samtlige timer, jeg er hjemme. 

Hvis jeg dog alligevel skal se positivt på den nye sæson, så er farverne jo skønne. Når efterårssolen fanger de gyldne blade, når aftensolen går ned over byens tage, og når Nilens Jord præsenterer fire nye flotte efterårsfarver i deres fine negleunivers.

Nilens Jord har længe været i min top 5, når det gælder neglelakbrands. Konceptet med få lakker, der virkelig er gennemarbejdede og spot-on i farverne, holder hver gang, og deres lakker lugter lidt af luksus og ser i det hele taget bare rare ud.

Samtidig holder neglelakkerne fra Nilens Jord sig pæne i mange dage. Med en top coat og base coat kan jeg fint få dem til at holde sig pæne i en uges tid.

Dette efterår kommer Nilens Jord med hele fire nye farver. Det er mange for et brand som Nilens Jord, der ellers syne at fokusere på få, men gode, produkter. 

Jeg kan dog godt forstå, at de har valgt lige de fire farver til efteråret, for spørger du mig, så passer de perfekt ind i modens farver og i den lune, vi ofte føler, når den kolde og mørke tid rammer os.

Alle fire farver er således afdæmpede, douchede, klassiske og meget efterårsagtige. Og så er de pæne og klædelige til den lidt blegere hud.

Umiddelbart forelskede jeg mig i første omgang i farven 668 Maude, som er den lak, jeg har testet til billederne. Den er super pæn og passer til alt, og så holdte den sig pæn i OVER en uge på neglene.

Dog tror jeg, 650 Eden er den, der vil overraske flest, fordi den har en meget særlig mælkehvid farve, der får neglene til at se fantastisk velplejede ud.

De to øvrige efterårsfarver fra Nilens Jord hedder 659 Midnight og 664 Dark Sand og er henholdsvis en pæn metallicgrå lak og, det jeg vil kalde, en metallicbrunlig-med-et-strejf-af-lavendel lak.

Afsti af sted i Matas for at prøve de nye farver. De er virkelig pæne - og husk specielt at give neglen et strejf med 650 Eden. Den overrasker virkelig positivt, når den kommer på!

Se evt. flere billeder af og info om Nilens Jords nye neglelakker her.

ANNONCE
Okay okay, så kom da an efterår
Del

Seneste nyt

Annonce