Aniston

Hvis bare barnet er glad ...

... kan mor godt lukke øjnene.

Sætningen i overskriften plejer at ende med, at: "Så er alle glade". Men i dette tilfælde passer det nok ikke helt. Og så alligevel.

Som mor vil man dog gøre stort set alt for at gøre sit barn glad - så længe det naturligvis er inden for rimelighedens grænser. Og et par Minions gummistøvler er faktisk helt rimelige. 

Men lad mig starte et helt andet sted.

For jeg har intet imod, at børn har den fankultur, de har. De ser "Frost" og vil eje alt med Anna og Elsa og, ikke mindst, Olaf. De ser en god film på dvd og vil se den igen og igen og pludselig have bamser og bøger og alskens andet merchandise. Og tro mig, vi har faktisk købt vores andel af Cars-biler, Olaf-bamser og Spiderman-magasiner, så barnet har ikke kun fået en pind og en kartoffel at muntre sig med gennem de første fem års tid af hans liv!

Når det dog kommer til at komme fankulturen på kroppen, står jeg faktisk lidt af.

Jeg bøjer mig ikke for plagerier om Baymax bluser i H&M, og jeg kommer ikke til at købe computersokker med Ninjago i Føtex. Det forstyrrer mit øje, og sådan er det bare!

Men ... Der skal være undtagelser for reglen! Sådan er det at være forælder. Man må bøje sine principper i ny og næ og, ikke mindst, vælge sine kampe. 

Derfor har Lillemanden selv fået lov til at vælge et par børnehavegummistøvler.

Han har valgt gummistøvler med Minions, og han synes, det er noget af det mest kindergarten cool, man kan komme i nærheden af!

Støvlerne ankom en fredag, og han spurgte konstant i løbet af weekenden, hvornår vi nu fik skrevet navn i dem, og hvornår det nu lige var mandag, så gummistøvlerne kunne blive vist frem i børnehaven.

Selv en principfast kvinde kan altså ikke hamle op med så stor glæde, så meget børnehave-coolness og med et par gummistøvler til mindre end, hvad tre kopper kaffe koster i København.

Når bare barnet er glad, så er alle nemlig glade - og derudover tror jeg, at vi skal sidde sammen og grine til "Grusomme mig" i løbet weekenden. Minions er nemlig faktisk ret skønne!

Gummistøvlerne med Minions er fra Deichmann.

 

Gummistøvlerne er modtaget til test, men holdningerne og historien er helt vores egen.

ANNONCE
Hvis bare barnet er glad ...
Del

Seneste nyt

Annonce