Aniston

Vaskebjørnen redder os hver gang ...

Endelig er cykelhjelmen fundet, og vi kan få vores weekender tilbage!

Hvor svært kan det lige være at finde en cykelhjelm? 

Jagten på den rette cykelhjelm har efterhånden stået på i flere måneder, og indtil for bare et par dage siden, føltes denne jagt endeløs! Lillemandens cykelhjelm er nemlig udtjent, men det har været lidt af en opgave at finde en ny.

Enten er de (for) grimme (her er det desuden svært at blive enige barn og forældre imellem), eller også har de ikke skruejustering i nakken, hvilket er et must, når nu man skiftevis skal kunne have enten kasket eller hue under hjelmen. Andre kan ikke opstøves i den rette størrelse.

Og selvom barnets sikkerhed naturligvis ikke kan gøres op i penge, så ligger mange af de hjelme, vi er stødt på i vores jagt, simpelthen langt over den pris, som vi er villige til at give for et stykke plastik med noget skum indvendigt!

Alle tiders yndlings vaskebjørn har dog nu endelig lanceret en skøn skøn cykelhjelm, som har alt det, som vi alle tre har været på udkig efter. 

Cykelhjelmen er rigtig pæn (og har naturligvis Lillemandens elskede vaskebjørn på sig), den har skruejustering i nakken, den findes i den rette størrelse, og så har den en pris, som faktisk ligger på mindre end det halve af, hvad andre tilnærmelsesvist interessante cykelhjelme koster.

Herudover opfylder cykelhjelmen fra Racoon alle sikkerhedskrav ift. de europæiske standarder.

Lillemandens cykelhjelm fra Racoon Outdoor er allerede bestilt hjem efter en tur med målebåndet om hovedet, og vi glæder os faktisk usandsynligt meget til at indstille jagten og få vores weekender tilbage, nu hvor vi ikke længere skal pløje samtlige af Københavns cykelforretninger, Kvickly, BR, Føtex og mange andre igennem i håbet om endelig at finde en cykelhjelm til barnet!


Cykelhjelmen fra Racoon Outdoor forhandles bl.a. på Racoons egen webshop.

ANNONCE
Vaskebjørnen redder os hver gang ...
Del

Seneste nyt

Annonce