Aniston

CND Vinylux Weekly Polish

Lidt af en neglelak-revolution.

Jeg indrømmer gerne, at jeg savner min ugentlige lille rendezvous med gellack.

Det er bare så rart med en neglelak, der holder i mere end 3-4 dage i en travl hverdag, hvor det kan være uoverskueligt også at lægge en omgang base coat, to lag neglelak og en top coat ind, vente i 20 minutter med strittende fingre - og så gentage det hele igen få dage efter.

Ja, det er third world problems, men ikke desto mindre er jeg nok ikke den eneste, der sætter pris på at have pæne og velplejede negle ;-)

Der sker dog hele tiden landevindinger inden for neglelakverdenen.

En af de små revolutioner, som jeg på det seneste har opdaget, er CND's Vinylux Weekly Polish; en neglelak, der er designet til at holde i syv dage ved blot brug af neglelak og top coat.

CND's Vinylux laksystem har således indbygget base coat i neglelakken, hvilket betyder, at lakken klæber bedre til neglen og dermed gør base coaten overflødig. 

Man lægger blot et par lag lak og slutter så af med Vinylux Weekly Top Coat, som hærdes i naturligt dagslys.

Og når jeg skriver hærdet, så mener jeg virkelig hærdet!! Faktisk er der ikke meget, der kan efterlade en rids i lakken, når man først har lagt den selvhærdende top coat, som derudover tørrer forbløffende hurtigt. CND skriver selv 8,5 minutter. Jeg vil nærmere sige 7 minutter.

Men helt ærligt, holder den så i syv dage? 

Jeg startede med at teste den meget smukke blå glimmerlak (Glacial Mist #204) fra den nye CND Aurora vinterkollektion med top coat, og den holdte sig rigtig pæn i noget mere end en uge faktisk!

Men glimmerlakker er også taknemmelige at holde pæne - og derfor også noget nær umulige at få af neglen igen! Derfor testede jeg også den almindelige farvede og meget sarte lyserøde (Winter Glow #203), som godt nok holdte sig pæn i et par dage mindre end Glacial Mist, men som alligevel faktisk forblev pæn på neglen i den lovede uges tid.

Den imponerende holdbarhed ligger umiddelbart i kombinationen af de to produkter, så jeg tror ikke, at det giver mening at bruge dem hver for sig.

I hvert tilfælde testede jeg Weekly Top Coat på en essie neglelak, og der syntes jeg ikke, den gav helt samme holdbarhed. Men tanken med CND Vinylux er også, at det er et system, hvor man køber en lak og en top coat og dermed får det meget imponerede resultat, som (næsten) er en professionel shellac værdig - selvom det nok er de færreste amatører, der kan hamle op med de professionelles rolige hånd, når det handler om at lægge en lak snorlige.


Vinylux Weekly Polish Aurora Collection lander på hylderne hos skønheds- og negleklinikker i løbet af november. Weekly Top Coat og øvrige farver er allerede derude - bl.a. i Stylebox.

ANNONCE
CND Vinylux Weekly Polish
Del

Seneste nyt

Annonce