Aniston

Den helt store julegaveguide

Julegavetips til dig og til moster Oda, dit livs kærlighed, ungerne, naboerne og alle de andre.

Det er den tid på året, hvor man bare ikke må være idéforladt! Den søde juletid nærmer sig, og jo længere man venter med at tage hul på juleshoppingbylden, des mere utålelig bliver situationen, og des mere tilfældige bliver indkøbene - og fyldte bliver butikkerne!

Er du dog helt blank på, hvad der skal lægges under træet til kæreste, barn, mand, svigermor og lillesøster, så har jeg samlet 24 julegaveidéer, der alle er baseret på, at vi har prøvet, smagt, set og haft tingene i hænderne, så herfra kan de i hvert fald anbefales.

Det er helt gratis at låne en julegaveidé eller to fra listen ;-)

God fornøjelse med julegaveindkøbene!


1. Les Deux til ham og hende
Danske Les Deux har lanceret sæsonens måske skønneste uldtørklæde i lige præcis den størrelse, som ikke er for lille, og som ikke er for stor. Det kan bruges af begge køn, er virkelig blødt, og så findes det i både sort og gråt, så man kan godt købe et i hver farve og også forkæle sig selv.
Les Deux tørklæde forhandles bl.a. på Les Deuxs webshop.

2. LEGO Star Wars julegavehit for flere
LEGO er altid et hit! Herhjemme kan det faktisk gå som gave til både mand og barn, og de kan sammen sidde og bygge i timevis. En af nyhederne i LEGO Star Wars-serien er 75100 First Order Snowspeeder, som er tilpas kompliceret at bygge til, at hele familien kan være del af det. Desuden er der rigtig mange timers leg for både store og små LEGO Star Wars-fans i æsken.
LEGO Star Wars 75100 First Order Snowspeeder forhandles bl.a. i BR.

3. Idun Minerals' flydende nyhed
En god foundation kan være svær at finde. Skal jeg dog pege på en af de bedste på markedet lige nu, må det være Idun Minerals' nye flydende foundation. Ligesom alle andre Idun Minerals' produkter er den flydende foundation baseret på mineraler, og den findes i hele otte nuancer, så der er mulighed for at finde en til stort set enhver hudtone. Er julegavebudgettet til det, så køb endelig den virkelig gode foundationbørste med. Den gør det meget nemt at fordele enhver foundation til UG.
Idun Minerals flydende foundation forhandles bl.a. på apoteket.

4. Tove Ditlevsens samlede guldkorn
Hvornår har du sidst fordybet dig i en af de store danske forfatteres værker? Sandsynligvis i gymnasiet ... Gyldendal har netop genudgivet en lang række af alle tiders Tove Ditlevsens værker, og jeg har haft stor fornøjelse af at læse og genlæse de samlede noveller, som godt nok hører en helt anden tid til, men som altid vil ramme noget i en. En oplagt gave til en, der trænger til at slappe af med en virkelig god bog!
Tove - Tove Ditlevsens samlede noveller er udgivet af Forlaget Gyldendal og forhandles bl.a. Williamdam.dk.

5. LEGO Dimension sjov
Kender du nogen, der er den lykkelige ejer af et LEGO Dimensions spil til Playstation eller Nintendo Wii, vil en LEGO Dimensiosn Fun Pack eller Team Pack helt sikkert vække glæde. Herhjemme er der allerede brugt adskillige timer på at spille, men for at få adgang til alle features i spillet, skal man have de enkelte figurer (smart mulighed for mersalg, LEGO!) Der findes utallige æsker, og der skulle være flere på vej. Herhjemme står LEGO Dimensions Jurassic World bl.a. højt på ønskesedlen.
LEGO Dimensions Team Pack Jurassic World forhandles bl.a. i Fona.

6. Frisørforkælelse
Forleden skrev alle medier om, at kvinder faktisk burde have recept på at sidde i sofaen, når de kom hjem. Vi trænger til forkælelse, til at slappe af og til mig-tid! Mit bedste bud på den slags må være et gavekort til en rigtig god frisør, og jeg kender ikke én kvinde, der ikke ville sætte stor pris på at få det i gave. Min egen frisør byder på både god kaffe og en omgang stolemassage, mens man får vasket hår. Så hvis gaven indkøbes til en i København og omegn, så kan hun i hvert fald varmt anbefales - også for hendes store kreativitet og hendes rare måde at være på.
Juliet Hairdressing finder du her.

7. Bundgaard gummistøvler
Man kan næsten ikke leve uden et par gode gummistøvler i det danske vintervejr. Gummistøvlerne fra Bundgaard er både gode at gå i, suveræne at hoppe i vandpytter i, og så er de i øvrigt virkelig fine at kigge på. En perfekt gave til en, som ikke mener, man bør gå udenom vandpytter!
Bundgaard gummistøvler forhandles bl.a. på Bundgaards webshop.

8. Elizabeth Arden - duften af luksus
Der er intet, der siger, jeg holder af dig, som en rigtig god og rar duft! Og der er intet, der oser meget mere af luksus og velvære end Elizabeth Arden. Always Red er Elizabeth Ardens nyeste duft og en nyfortolkning af den klassiske Red Door. Den dufter godt og vil være den oplagte gave til en, som skal forkæles.
Elizabeth Arden Always Red forhandles bl.a. i Matas i både 30 og 50 ml.

9. Jack Daniel's Sinatra Select - som Sinatra ville ønske det
Frank Sinatra gik aldrig på scenen uden Jack Daniel's ved sin side. Derfor giver det også kun mening, at Jack Daniel's markerer Frank Sinatras 100 års fødselsdag med en særlig flaske, som Sinatra-familien har været med til at lancere. Jack Daniel's Sinatra Select er en særlig lagret udgave af den klassiske Jack Daniel's, så den er helt sikkert noget, der kan få tårerne frem i øjenkrogen hos enhver whiskey-fan.
Jack Daniel's Sinatra Select forhandles på Coop.dk.

10. Lune hjemmesko fra Kavat
Bløde, rare hjemmesko er der ikke nogen i hele verden, der kan modstå. Heller ikke små fødder, der render rundt på det kølige gulv i denne kolde tid. Vores favoritter kommer helt sikkert fra svenske Kavat. Hjemmeskoene fra Kavat er oven i købet noget så fine at se på - og de kan maskinvaskes ved 30 grader, hvis nu der bliver spildt på dem.
Hjemmeskoene model Munkedal fra Kavat forhandles bl.a. på Kavats webshop.

11. Alle tiders belysning med en arkitektlampe
Arkitektlamper går aldrig af mode, men lige nu er de tilmed højeste mode. De findes i alle mulige afskygninger, størrelser og farver, og så giver en arkitektlampe både noget pænt og klassisk at kigge på samt mulighed for godt med lys i en mørk tid. Jeg er rigtig glad for bl.a. arkitektlamperne fra JJ Design, som er pæne og klassiske, og som findes i alle mulige modeller - bl.a. til at hænge på væggen lige der, hvor man skal sidde og læse eller arbejde.
JJ Junior væglampe forhandles bl.a. hos Lys-lamper.dk.

12. Disney Zumzum - byg, leg og kram
En tur i Disney Store er alt, hvad der skal til for at starte en ny børne-dille. De små Disney Zum Zum er blevet et total musthave for barnet. De små dyr er da også både gode at lege med, at stable, hvis man har flere, og at kramme, når man skal i seng. Indrømmet! Moren synes også, de små Disney Zum Zums er søde, så hun har givet efter for barnets plagen et par gange allerede, og hun skal da heller ikke afvise, at der måske er en Zum Zum, der finder vej til årets pakkekalender.
Disney Zum Zum forhandles i Disney Store.

13. Dopper drikkedunk til de tørstige på farten
Moar! Må jeg få noget vaaaand?! En vandflaske er et must for store og små, og vi er ret glade for bl.a. den enkle flaske fra Dopper, som man både nemt kan drikke direkte af, eller som man kan skrue på og således bruge låget som glas. Dopper vandflasken er nem at skille ad og gøre ren (også når man ikke har opvaskemaskine), og så er den tilpas smal til, at den passer ned i de fleste tasker. Nu skal jeg bare vænne mig til altid at have den med i tasken, for børn har åbenbart en tendens til at crave vand på de mest besynderlige tidspunkter!
Dopper drikkedunk forhandles bl.a. i Matas.

14. Ilse Jacobsen Facial Kit
Ilse Jacobsen Hornbæk kan meget mere end bare gummistøvler og regnfrakker. Ilse Jacobsen er også hudpleje, der er baseret på Ilse Jacobsens egne personlige favoritter. Det lille Facial Kit bestående af en Sea Buckthorn All Day Cream samt en Sea Buckthorn Eye Cream er en oplagt gave til hende, som godt kan lide nordiske ingredienser. Produkterne i gaveæsken er nemlig inspireret af den natur, som Ilse Jacobsen har i sin egen have i Hornbæk.
Ilse Jacobsen Facial Kit med dagcreme og øjencreme forhandles bl.a. i Matas.

15. Maruti Gimlet
Jeg har endnu ikke mødt en eneste, som ikke elsker Maruti (i så fald tør de ikke at sige det til hende den tossede Maruti-fan!) Det hollandske brand med de mønstrede sko og støvler i ponyskind har virkelig taget verden med storm. Hvis du skal give en gave, der nok skal forårsage hvin omkring juletræet, er Maruti Gimlet et af mine bedste bud. Maruti Gimlet var den første Maruti støvle, jeg forelskede mig i, og når jeg hiver mine Gimlet op ad skotøjsæsken, er jeg stadig lige betaget.
Maruti Gimlet forhandles bl.a. på ByStroom.dk.

16. Verdens mest fleksible lampe
Kender du typerne, der altid har behov for mere lys i hjemmet? Menu Bollard pendellampe er deres redning! Gummilampen fra Menu er den mest alsidige lampe, man tænke sig. Den kan stå, den kan ligge, den kan hænge, og så kan man bare tage den under armen og gå rundt med den - så længe ledningen rækker! Lampen kan sågar tåle at blive smidt på gulvet, så den er også perfekt i kombination med små pilfingre.
Menu Bollard pendellampe forhandles bl.a. på Luxoliving.dk.

17. Japanske krisebærblomster i fin indpakning
De fleste kvinder er vilde med The Body Shop. Og måske specielt i den søde juletid, hvor The Body Shop byder på alskens virkelig fine gavesæt. The Body Shop er et julemekka, hvor man bl.a. kan købe sig til juleglæde med et gavesæt med duften af japanske kirsebærblomster. Gaveæsken er desuden oplagt som værtindegave, og så kan den hænges på træet, hvis der skulle blive for fyldt under grenene.
The Body Shop Japanese Cherry Blossom gaveæske forhandles hos The Body Shop.

18. Top Coat til ugelang neglelak
CND Weekly Top Coat må nok siges at have fejet stængerne væk under mig. Ikke nok med, at den er virkelig nem at have med at gøre, den sørger simpelthen også for, at neglelakken bliver - og at den bliver længe! Den lækre top coat fra CND er en oplagt gaveidé til hende, som i forvejen sværger til CND's neglelakker, idet den fungerer bedst sammen med disse.
CND Vinylux Weekly Top Coat forhandles bl.a. i Stylebox by Matas.

19. Hudpleje til kvinder i og over overgangsalderen
Vores hud har forskellige behov og får med alderen nye behov. Derfor har Vichy lanceret en hudplejeserie specielt til kvinder i og over overgangsalderen. Med overgangsalderen følger nemlig, at kollagenniveauet i huden mindskes, og samtidig får vi flere rynker. Vichy Neovadiol er dog specielt udviklet til at kompensere for den virkning, som overgangsalderen har på huden. Den er således en oplagt gave til hende, som gerne vil bevare liv i kinderne, og som i øvrigt godt kan lide lækker hudpleje, hvilket Vichy altid er garanter for.
Vichy Neovadiol forhandles bl.a.på apoteket.

20. Olaf på spil
Frost Pop-Up Olaf er allerede indkøbt til at ligge under vores juletræ i år, og vi glæder os faktisk til, at det er pakket ud om præcis en måned, så vi alle kan sidde omkring spisebordet og vente på at få Olaf til at hoppe op af sin tønde. Jeg er sikker på, der er adskillige timers leg i det fine pop-up spil, som man både kan spille sammen og for sig selv, og som indeholder en god grad af overraskelse, når man pludseligt får yndlings-Olaf til at hoppe.
Frost Pop-Up Olaf forhandles bl.a. i BR.

21. Pixelerede håndklæder
Jeg er personligt blevet helt skudt i Zuzunagas fede tekstildesigns. Bl.a. de flotte håndklæder i alskens mønstre, der er dannet ud fra, at der er zoomet helt ind på billeder, så man kun ser dem som pixels. Voila, sådan skaber man et håndklæde, som vil klæde ethvert badeværelse! Håndklæderne fra Zuznaga har jeg forlængst gramset på, og de er lige tilpas bløde og lige tilpas tykke til, at de vil være ren nydelse af gå i bad med.
Zuzunaga håndklæder forhandles bl.a. på Zuzunagas egen webshop.

22. Sengetøj med Müsli på
GreenCotton, som er dem, der står bag Fred's World, lancerede for nyligt et helt nyt brand til de aller mindste. Müsli blev navnet, og bag Müsli ligger stadig de helt grundlæggende tanker om øko, øko, øko og mere øko! Blandt de økologiske lækkerier fra Müsli findes bl.a. det skønneste, blødeste babysengetøj i pæne afdæmpede mønstre. En oplagt gave til familiens alleryngste, der kun kan nøjes med det allerbedste.
Sengetøjet fra Müsli forhandles bl.a. på byGreenCottons webshop.

23. Nøglesnor til den travle
Selvom nøglesnore langt fra er en musthave accessory længere, så er nøglesnore alligevel en top genial opfindelse til travle mødre med en arm for lidt. Skal nøglesnore dog fungere, så skal de altså også være pæne! Det er den fine nøglesnor i læder fra ByStroom. Den kan fint hænge om halsen og være et helt lille smykke i sig selv.
Lædernøglesnoren fra ByStroom forhandles bl.a. på ByStrooms egen webshop.

24. Skal vi ud og rejse, lillefar?
En af de ting, jeg ofte ender med at forære i gave, er flybilletter eller en lille weekend get-away. Min søde mand kan nok ikke tælle på sine fingre, hvor mange gange, han "bare" har fået en kuvert med nogle printede sider stukket i hånden til jul eller fødselsdag. Men han er altid meget glad, når det sker. En rejse er en gave, som holder for evigt, og hvis du inviterer dig selv med, er der dobbeltbonus hele vejen rundt. Det behøver jo ikke at være så dyrt med blot en lille tur til London, Berlin eller Stockholm.
Fleksible storbyrejser med det hele forhandles bl.a. hos Apollo.

En skrabet julefortælling
Mens du i øvrigt venter spændt på jul, kan du nyde dygtige Manu Sareens nye julekalender om danskernes decembervaner.

Julekalenderen har Manu Sareen lavet i samarbejde med Quick (dem med skrabejulekalenderen), og hver dag i december kommer Manu og Quick med et nyt afsnit af kalenderen på Quicks Facebook-side. Jeg tror personligt, det bliver ganske underholdende!

ANNONCE
Den helt store julegaveguide
Del

Seneste nyt

Annonce