Aniston

Viva la Juicy - i en udgave for duftnørder og andre afhængige

Duften af jul er ganske særlig. En blanding af hjemmebag, stearinlys, gran og et snert frisk luft, og der er ikke et øje tørt. 

Er man dog lidt af en duftnørd, vil man helt sikkert også falde på halen over den helt nye, limited edition Viva La Juicy Grande Edition fra Juicy Couture.

Ikke nok med at duften er lidt speciel, frisk, alsidig og i øvrigt en af verdens storsællerter inden for dufte.

Parfumen er også produceret i et stærkt begrænset antal, hvilket gør den nye Viva la Juicy Grande Edition til lidt af et samlerobjekt blandt kendere og fans.

Det særlige ved Juicy Coutures limited edition nyhed er, at den kommer i en flakon, der kan være ganske svær at overse.

For det første er den jo ret bling, når den står der på badeværelseshylden. For det andet indeholder den hele 200 ml liflig duft, hvilket gør den sådan cirka dobbelt så stor som alle de større dufte, jeg personligt har stående i min samling. 

Jeg har først for nyligt stiftet bekendtskab med Viva la Juicy-duften, så jeg er endnu ikke blandt verdens mange storforbrugere af netop den duft.

Faktisk har det meget bling design tidligere skræmt mig lidt fra overhovedet at kaste mig i grams med Juicy Coutures duftunivers, fordi jeg har tænkt, at duftene så måske også var "lidt for meget".

Men jeg må sige, at Viva la Juicy faktisk har en yderst behagelig, frisk, let og lidt sødlig duft med en rar blanding af bl.a. mandarin, vilde bær og kaprifolium. Den kunne godt gå hen og blive ganske vanedannende - hvilket jo egentlig er et held, når man skeler til mængden af parfume i den særlige limited edition flakon.

Ja, jeg vil nok skyde på, at der er nok til et års tid eller tre afhængigt af ens personlige duftforbrug.

Juicy Couture Viva la Juicy er uden tvivl et rigtig godt bud på en julegaveduft til kvinden, der har hang til lette dufte. Til en, der blot bruger parfume ved særlige lejligheder, vil Grande Edition-versionen dog nok være at skyde over målet, da den altså er RET stor!

Juicy Couture Viva la Juicy Grande Edition forhandles bl.a. på Juicy Coutures egen webshop - hvor duften også findes i mindre udgaver ;-)
 

Glem endelig ikke at hoppe direkte over til skønherlige Louise, der i dag åbner dagens låge i blogjulekalenderen, som gemmer på et gavekort på hele 2.000 kr. til fine Kaiku.

ANNONCE
Viva la Juicy - i en udgave for duftnørder og andre afhængige
Del

Seneste nyt

ANNONCE