Aniston

Fire 5-free neglelakker

5-free fra fire neglelakmærker, der ikke skilter med, at de er det kloge valg.

Hudplejeprodukter med giftigt stads er der nok af. Men når det handler om neglelak, er der faktisk ingen undskyldning for at gå på kompromis med hverken idealer eller sundhed.

Takket være en bred vifte af ikke-giftige neglelakker, der er til rådighed inden for beautyindustrien, er der rig mulighed for at holde neglene både sunde og smukke på samme tid. 

Gå på udkig efter 5-free neglelakker, når du skal købe neglelakken til julefrokosten, nytårsaften eller hverdagen, og du er godt på vej. 

Faktisk er det dog langt fra alle mærker, der skilter lige meget med, at de rent faktisk er 5-free, så her kan det godt betale sig at undersøge om det sædvanlige yndlingsmærke mon er det eller ej. Alternativt kan du tage udgangspunkt i de fire mærker nedenfor, som er blandt dem, der måske ikke skilter allermest med, at de faktisk er foruden (kendte) giftige stoffer.

5-free betyder i øvrigt, at neglelakken er uden de fem potentielt giftige ingredienser: Formaldehyd, parabener, toluen, formaldehyd resin og kamfer. I øvrigt er 5-free formler helt uden kedelige dampe, så de er det oplagte valg, hvis du er gravid eller ammer.

CND
Det profesionelle neglelakbrand CND er et af de mærker, der slet ikke har behov for at råbe højt med, at de rent faktisk, oveni alt det andet fantastiske ved lakkerne, er 5-free.

Men det er de altså - og så findes de i fantastisk holdbare versioner til hjemmebrug samt i alskens smukke farver.

CND forhandles bl.a. i Stylebox by Matas.

Depend
Depend er kendt for deres meget billige lakker, som man kan blande som en god omgang bland-selv-slik.

Men faktisk er de små fine neglelakker fra Depend Cosmetic også 5-free - og hvis du ikke har prøvet Depend for nylig, så er der sket rigtig meget med både holdbarhed og penslen, hvilket gør Depend til et rigtig godt køb til prisen.

Depend Cosmetic neglelak forhandles bl.a. hos Matas.

Idun Minerals
Alt ved Idun Minerals er dejligt og rart. Også deres neglelakker, som kommer i en række pæne farver, og som er 5-free.

Samtidig er de beriget med mineraler, vitaminer og mandelolie, som bl.a. hjælper til at pleje neglen, mens den har fin lak på toppen.

Idun Minerals neglelak forhandles på apoteket.

The Body Shop
The Body Shop er den perfekte partner. De er gode mod dyr, og så gør de noget godt for dig - og for nogle af verdens dårligt stillede, i øvrigt. 

The Body Shops smukke Colour Crush neglelakker er desuden 5-free, og så kommer de hver sæson i nye, spændende og gennemtænkte farver.

The Body Shops neglelakker forhandles hos The Body Shop.


Husk i øvrigt at kigge forbi hos dygtige Louise på Guldlog.dk, som er værtinde for den allerførste låge i den store blogjulekalender. I dag er der et gavekort på intet mindre end 2.000 kr. til Me & The Met på højkant. Good luck! :-)

ANNONCE
Fire 5-free neglelakker
Del

Seneste nyt

Annonce