Aniston

Body lotion-favorit fyldt med rarhed og en ny øko-serie fra Matas

En del af min daglige forkælelse er at bruge rundt tre minutter på efter badet at smøre hele kroppen få tåspidser til kraveben ind.

Det betyder nemlig ikke bare tre minutters ekstra ro og tid for mig selv bag en lukket badeværelsesdør. Det betyder også, at huden altid er blød og gennemfugtet under den store strik og de stramme jeans. 

Da jeg endelig fik taget denne lille daglige rutine til mig for nogle år tilbage, opdagede jeg meget hurtigt, at det faktisk ikke var helt ligegyldigt, hvilken bodylotion jeg kastede mig over. Der er nemlig meget stor forskel på, hvor meget sådan en fætter fedter, og hvor hurtigt den trænger ind.

Med en travl morgenrutine går det ikke, at man skal lufttørre i 30 minutter, inden man kan hoppe i tøjet, og det går da slet ikke, at man ikke kan krænge sig i sine jeans, fordi cremen fedter så meget, at man må ned og ligge på gulvet for at komme i underbenklæderne.

For nyligt lancerede Matas en helt ny Matas Natur-serie - heriblandt en ganske vanedannende bodylotion. 

Hele serien er svanemærket og spækket med dejlige nordiske ingredienser som havtorn og økologiske blåbær. Det gør, at hele serien dufter skønt og naturligt, og at den derudover er fyldt med antioxidanter og anden godhed.

De dele af serien, jeg har prøvet, er super fine og rare. Men det produkt, jeg er faldet særligt på halen over, er den skønne Matas Natur Bodylotion, som er lidt gel-agtig i konsistensen, som er rar og nem at fordele på kroppen, og som desuden indeholder ingredienser, der både virker opstrammende og cellefornyende. En utroligt god kombination og en bodylotion, som fås til billige penge, og som bare fungerer efter badet.

Det absolut eneste minus er, at cremen ikke kommer med pumpe. Det ville lige have været prikken over i'et, at man nemt kunne pumpe en lille håndfuld creme ud i hånden, men men ... Ingen eller intet er jo helt perfekt.

I øvrigt anede jeg ikke, at Matas har en hel Matas Natur produktlinje, der rummer flere forskellige hudplejeserier med et væld af spændende, milde og svanemærkede produkter med økologiske ingredienser. Det må jeg gå på opdagelse i.

I den nye svanemærkede Matas Natur hudplejeserie med havtorn og økologiske blåbær er der, udover en skøn bodylotion, også lanceret en bodyshampoo, salt bodyscrub, en rensemousse, en skintonic, ansigtscreme, shampoo og balsam. Alt sammen til priser, som de fleste vist kan være med på, og som starter ved 64,95 kr.

Se evt. mere om Matas Natur hudplejeprodukter på Matas. hjemmeside.

ANNONCE
Body lotion-favorit fyldt med rarhed og en ny øko-serie fra Matas
Del

Seneste nyt

Annonce