Aniston

Når nu farmor er så hot

Der er i denne sæson EN bestemt modekollektion, der er på alles læber, og det er Guccis. Spænder på loafers, brocher på jakken, masser af blomster, mønstre, der minder om tapet, og bare all in på mormor.

Alle modebloggere i hele verden elsker det, og mange af os helt almindeligt dødelige skal også nok ryge med på bølgen, når det lige er sunket ind, at der skal fuld skrue på luksus-granny-stilen.

Man skulle tro, at The Body Shop havde luret over skulderen på Alessandro Michele, da han skabte den super hypede kollektion, som Gucci sender på gaden dette forår. Det har de nok ikke, men The Body Shop sætter også en af farmors favoritter i fokus denne sæson - og det med deres nye British Rose hudplejeserie.

Bristish Rose er en fejring af The Body Shops 40 års jubilæum og baseret på roser, der er dyrket specielt til The Body Shop på en prisbelønnet og bæredygtig gård i England. Roserne er dyrket 100 pct. økologisk, håndplukkede og lufttørrede på stedet for, tilsyneladende, den mest ægte rosenduft.

I serien findes bl.a. gode gamle kendinge fra The Body Shop (men altså med den nye rosenduft). Bl.a. en Body Butter, der vel må siges at være klassikeren over dem alle, en håndsæbe, eau de toilette og shower gel. Herudover er der, i anledningen af festlighederne, bl.a. også lanceret en Instant Glow Body Care Essence, som er en helt let body lotion, der giver ekstra glød.

Til alle os, der endnu ikke helt med på at klæde os på i tapetmønster fra top til tå, er British Rose et ret godt bud på en mere stille og rolig måde at følge farmortrenden på. Og den er mere velduftende - og så i øvrigt slet ikke "farmor-tung" i duften ;-)

British Rose forhandles hos The Body Shop fra 1. marts.

ANNONCE
Når nu farmor er så hot
Del

Seneste nyt

Annonce