Aniston

Gul som solen

Gul som solen

Gys og gru! Jeg har netop været hele neglelaksamlingen igennem for at se, om der skulle gemme sig en perfekt solgul nuance i mængderne af flotte, farverige og intense neglelakker.

Men nej! Til trods for, at der findes alle nuancer af rød, nok pink til at male et helt My Little Pony-vægmaleri og så mange pasteller, at det ligner en hel slikbutik, så fandt jeg ikke den perfekte solgule neglelak i gemmerne.

Grunden til min intense jagt er, at gul ganske enkelt er forårets helt store hitfarve, når det handler om neglelak.

Mange af de store designere havde til deres forår- og sommermodeshow valgt at male modellerne negle i fine og sarte gule nuancer. Og når den slags sker, sker det også, at beautyverdenen lytter, og så handler det bare om at hoppe på beautytrenden i en fart!

Ikke at man nødvendigvis skal være slave for alt, hvad der sker på en catwalk. Men gul er samtidig en rigtig fin forårsbebuder, som jeg tænker, at mange af os godt kan trænge til. I længslen efter forår fik jeg i hvert tilfælde en akut trang til at male neglene gule.

Jeg må i Matas eller i Magasin inden for de næste par dage og jagte den perfekte gule, som skal være min følgesvend gennem de lyse forårsmåneder, og som helt sikkert kun vil blive skønnere, des mere solkysset huden bliver.

Allerhelst vil jeg have en langtidsholdbar neglelak a'la Depend Cosmetic's 7day eller  CND Vinylux. Men jeg er villig til at "nøjes" med en almindelig lak, hvis bare den har den perfekte gule kulør.

Jeg har fundet frem til nogle stykker på nettet, som, jeg tænker, skal tjekkes ud i det virkelige liv. Ikke nok med, at gul er en super hot farve, det er også en lidt tricky farve, som lige skal prøves op mod ens hudfarve - i hvert fald, hvis man har den typiske danske wienerbrødskulør.

1. Maybelline ColorShow 749 Electric Yellow Neglelak

2. LÓréal Color Riche Neglelak 834 Banana Pop

3. Yves Saint Laurent La Laque Couture 62 Jaune Babouche

4. Hopscotch Kids Watercolors You Are My Sunshine

5. Nailmatic kids Plume

6. CND Vinylux Bicycle Yellow

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce