Aniston

Revlon laver comeback

Revlon laver comeback

Nogle gange forsvinder ting, og man lægger ikke lige mærke til det. Men når tingene så vælger at vende tilbage, så bliver man helt glad! 

Sådan havde jeg det, da jeg for nyligt fik en pressemeddelelse fra Revlon. Et mærke, som jeg i perioder har købt nogle gode ting til gode priser fra, men som jeg faktisk alligevel ikke havde bemærket havde forladt det danske marked.

Den rare forårsnyhed er dog, at nu er Revlon makeup tilbage i Norden. I Danmark og Sverige får vi således den udsøgte fornøjelse igen at kunne hive Revlon makeup ned fra hylderne fra dette forår (i løbet af marts). I Norge og Finland får de snart også æren.

Med relanceringen kommer Revlon med lidt af en kærlighedserklæring til os nordboere. De vil, under sloganet "Choose love", sprede troen på kærlighed - kvinders kærlighed til sig selv, hvori makeup spiller en rolle, fordi makeup er med til at styrke kvinders selvtillid og gøre dem mere åbne for kærligheden. 

For mig er der kærlighedserklæring nok, at Revlon lægger ud med at lancere de skønneste Colorburst Laquer Balm, som er lidt af en særlig hybrid mellem en god læbepomade og en shiny læbestift. 

De nye balms er super nemme at fordele pænt på læberne, de plejer og holder sig pæne længe, og så har de masser af shine, som passer så godt til forårets mere blussende, highlightede og friske makeuplook. 

Min personlige favorit blandt de farver, jeg har haft mellem hænderne, er helt klart den skinnende nude kulør, 145 Ingénue, som er oplagt til at give bare lidt farve til læberne, og som desuden er helt mintfrisk at påføre. 

Er du gammel Revlon-fan, kan du roligt glæde dig til at få fingrene i de flotte Colorburst, der kommer i farver for noget nær enhver smag - og som skinner om kap med forårssolen. 

Du kan evt. varme op med Revlons kampagnevideo "Love is on", der spreder lidt kærlighed - og som i øvrigt viser Revlons herligheder i brug på nogle ret hotte ladies ;-) Psst ... Husk lyd! Det er ret lækkert!

Revlon Colorburst Laquer Balms kommer til at koste 89 kr. 

ANNONCE
Revlon: Love is on
Del

Seneste nyt

Annonce