Aniston

Fem ting, du vil unde dig selv til påske - som ikke er chokolade

Fem ting, du vil unde dig selv til påske - som ikke er chokolade

Påsken er lige om hjørnet, og jeg kan personligt næsten ikke vente, til vi runder helligdagene og dermed en hel håndfuld fridage, der forhåbentligt byder på solskin og en hel masse afslapning i familiens skød.

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil droppe chokoladen til mig selv og måske istedet fokusere på et påskeæg, der holder lidt længere (chokolade forsvinder utroligt hurtigt her i huset!), og som er lidt sundere og sjovere i længden.

Heldigvis går vi med påsken også stille og roligt ind i en ny sæson, som byder på en hel masse rare nyheder og musthaves, der kan pynte og gøre godt langt ud over helligdagene. 

Og selvom det naturligvis altid er rart med et overdådigt påskeæg eller lækre små chokolader, så vil jeg til enhver tid bytte et stykke chokolade for en omgang lækker hudpleje, en crisp ny t-shirt eller en fin ny clutch.

Her er nogle bud til dig, der fortjener et påskeæg, der ikke nødvendigvis er lavet af mælkechokolade og pakket ind i cellofan ;-)

Pssst ... Bare klik på den røde overskrift, hvis du vil finde forhandlere.


1. Babor påskeæg 

Babor har lavet et af de mest indbydende påskeæg med de saftige og kraftige ampuller, som jeg holder så meget af. Påskeægget indeholder hele 14 ampuller, så der er rendyrket forkælelse til det trætte ansigt til flere uger. I øvrigt vil din mor eller veninde være dig evigt taknemmlig, hvis du introducerer dem for Babors herligheder. Jeg kender ikke én, der ikke elsker dem!


2. COS t-shirt

Der er ikke meget, der slå fornemmelsen af en ny og helt hvid t-shirt, og COS' er rigtig gode og tilmed billige. Fornemmelsen varer sådan cirka, til man har spildt den første tår kaffe ned ad sig selv. Men indtil da er den alle pengene værd!


3. Leowulff clutch

Da der forleden var 40 pct. rabat på nogle af Leowulffs smukke tasker, fik jeg endelig klikket en hjem. Det tog også kun nogle år, inden jeg nåede dertil. Men kvaliteten er jo bare mums, så nu har jeg fået blod tanden efter mere. Og en lille clutch til beautygrej, tyggegummi og alt det andet, der ikke må flyde rundt i tasken, er en total uundværlig ting - i hvert fald, hvis du spørger mig.

4. OGX hårserum
ANNONCE

OGX laver de skønneste hårprodukter med de skønneste dufte, man kan tænke sig. Den lækre Coconut Milk Anti-Breakage Serum fra OGX er desuden total oplagt at varme op til sommeren med. Så er duften af sommer i hvert fald på plads - og håret rigtig godt fugtet!

5. Sengetøj fra Ellos
ANNONCE

Ligesom en ny t-shirt næsten kan gøre, at man føler sig født påny, så kan nyt sengetøj også virkeligt give fornemmelsen af, at der er noget nyt og godt på vej. Der er intet som nyt sengetøj, der kun lige er vasket nogle gange, og som stadig føles lidt stift og nyt. Jeg er helt skudt i de fede prikker og subtile kontrastkanter på Ellos' forårsnyhed. Det kunne jeg godt bo i en hel påske!


Rigtig god påske til dig, når du når til den. Og husk, at det er helt ok at forkæle sig selv med det, man ønsker sig allermest - bare man for guds skyld husker chokoladen til poderne, ellers falder der (i hvert tilfælde herhjemme) brænde ned!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce