Aniston

Den perfekte base for en fejlfri forårs-makeup

Jeg havde egentlig glemt alt om at bruge primere i hverdagen, når jeg lægger makeup. Jeg svor ellers til det for et par år siden, hvor primere var det sidste nye, men så gemte de primere, jeg havde, sig nederst i skuffen (og den er dyb!), og så var de ude af øje og dermed også ude af sind. 

Men en primer ER faktisk en utroligt god base for en fejlfri makeup, og specielt nu her, hvor lyset og solen kommer igen, og man derfor kan se enhver lille uregelmæssighed på huden og i makeuppen, så ER en primer altså rigtig god at have ved hånden.

Det var faktisk en ny Elizabeth Arden lancering, der bragte mig tilbage på sporet. Alle tiders Arden har nemlig lanceret en ny primer i det sædvanlige lækre design og med den sædvanlige skudsikre virkning.

Flawless Start Instant Perfecting Primer kommer i en lille tube, der indeholder den blødeste primer, som er lige til at bruge under dagens makeup. 

Den udglatter hudens fine linjer, porer og sågar rynker, så der er absolut ingen grund til ikke lige at lægge en primer som en del af makeuprutinen (not to self!!)

Samtidig er Flawless Start Instant Perfecting Primer helt fri for olie, den tilstopper ikke og kan bruges til alle hudtoner, fordi den er transparent, når den påføres.

Det helt særlige ved primeren fra Elizabeth Arden, ift. så mange andre primere, er, at den indeholder en såkaldt Time-Release Skin Balancing Technology, som udløses over tid, så hudens glans og fugt bevares, mens tomme silicaperler absorberer hudens olie, så fjæset ikke begynder at skinne om kap med solen i løbet af dagen. DET er ret smart, når man har en tendens til at skinne i hele T-zonen blot et par timer efter, at man har lagt sin makeup.

Hvis du er typen, der endnu aldrig har givet dig i kast med en primer, så kan jeg afsløre, at den lægges som det første lag i makeuppen og i hele ansigtet. Hernæst kan du lægge foundation, pudder etc. Jeg synes personligt, at en primer holder makeuppen bedre på plads (og det uanset mærke), og den giver en meget mere ensartet hud.

Jeg kan afsløre, at primeren er kommet op i toppen af den dybe makeupskuffe igen, og at jeg vil bestræbe mig på, at den aldrig ryger ned i glemslens dyb igen.

Elizabeth Arden Flawless Start Instant Perfecting Primer forhandles bl.a. hos Matas (hvor den BTW lige nu er på tilbud!)

ANNONCE
Den perfekte base for en fejlfri forårs-makeup
Del

Seneste nyt

Annonce