Aniston

[Invitation]: Kom med mig til Love Moschino x Louis Nielsen

[Invitation]: Kom med mig til Love Moschino x Louis Nielsen

Hvis der er noget, der kan være med til at definere et ansigt og et udtryk, så er det briller. Vi kan købe nok så mange nye sko, tasker eller skjorter, men brillerne går vi med hver dag, og de er ofte det første, folk ser, når vi møder dem. De indrammer vores ansigt og viser, hvem vi er.

Derfor må briller også gerne være fede, måske lidt specielle og passe til den, vi er.

Jeg er personligt vild med briller, der har lidt kant uden at være larmende. Og det er da også mine briller, som folk oftest kommenterer på, når jeg møder dem første gang.

Derfor glæder jeg mig også som et lille barn til at være med til lanceringen af Love Moschinos helt nye solbrille- og brillekollektion hos Louis Nielsen.

Louis Nielsen forhandler eksklusivt den helt nye Love Moschino kollektion, som indeholder både yderst pæne briller og solbriller, og som, selvom mærket er kendt for de lidt crazy designs, faktisk er utroligt smagfulde og meget wearable - selv for os skandinaver.

Jeg har allerede udvalgt mine favoritter, men det var ikke nemt, for der er rigtig mange flotte stel i kollektionen.
 


Kom og vær med til
Love Moschino x Louis Nielsen lanceringen


Kom og vær med, når Louis Nielsen løfter sløret for den lækre nye Love Moschino kollektion.

Lanceringen hedder "In the Name of Love", og Louis Nielsen har lovet, at de disker op med rød løber, masser af hjerter, flødeboller, musik, champagne og i øvrigt en helt særlig mulighed for at købe brillerne fra den nye Love Moschino kollektion til en ekstra god pris.

Herudover er der mulighed for at deltage i konkurrencen om en lækker italiensk middag for to, hvis man lader sig fotografere i forbindelse med eventen.


Det hele sker ...
Onsdag den 23. marts i tidsrummet kl. 15-17

Hos Louis Nielsen,
Købmagergade 62, 1150 København K.


Jeg kommer selv og ifører mig mine favoritter fra den nye Love Moschino kollektion. Det bliver top hyggeligt, så jeg håber at se dig til eftermiddag "In the Name of Love" :-)

ANNONCE
Invitation fra Louis Nielsen:
Del

Seneste nyt

Annonce