Aniston

Summer lovin' og et blomster crush

Summer lovin' og et blomster crush

Med sådan et vejr, som vi havde i går, begynder det for alvor at se ud til, at vi går foråret imøde. Det var første gang i lang tid, jeg cyklede hjem fra job uden handsker og med solen lige i øjnene. 

Vi smed støvlerne og hoppede i forårsskoene - omend det var lidt koldt der sidst på eftermiddagen, hvor vi besluttede os for, at vi ikke gad at lave aftensmad, og vi istedet gik på jagt efter takeaway.

Men foråret er på vej. Det er ganske vist, og jeg har virkeligt ventet med længsel på det!

Apropos forår, så crusher jeg for hårdt på Kavats fine forårs- og sommerkollektion, som stille og roligt er på vej ud i handlen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på matriklen er faldet pladask for de nede-på-jorden svenske øko-sko med de fine design og de utroligt tiltalende idealer om at sætte færrest mulige fodspor på moder jord.

De har lige afsløret de helt utroligt pæne limited edition sko på billedet, som desværre kun kommer til små drenge og piger, men som jeg slet ikke kan stå for! Ville det være mærkeligt at købe nogle for bare at have dem stående, så man havde noget virkeligt fint at kigge på på en grå dag?

Skoene kommer først i handlen til maj. Men det kan det jo også hurtigt blive, og så skal vi bare give den max gas med godt vejr, store is og slip-ins og sandaler - gerne med utroligt fine blomster på!
 

Har du endnu ikke luret på alle de fine nye modeller fra Kavat, så er nogle af dem allerede landet her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce