Aniston

Onkel Reje, din gamle (sø)røver!

Når man kan høre en lille dreng sidde og klukke i sofaen med snuden i iPad'en, så er det højst sandsynligt, fordi han ser Onkel Reje på Ramasjang.

Der er nemlig faktisk ikke meget, der kan sætte gang i så mange fniseture, som alle de frække ord, prutterne og de tossede historier, som Onkel Reje fyrer af, når han først kommer i gang.

Det er lige til at få røde ører af, og pænt og pædagogisk er det ikke. Men når man snart fylder 6 år, så er prutter, bøvser og numsehuller altså noget af det sjoveste, og sådan er det bare!

De frække ord og vilde røverhistorier får ikke længere kun lov til at flyde ud over tv-skærmen. Onkel Reje er nemlig også netop sprunget ud som forfatter.

Mads Geertsen, som er ham, der er "inde i" Onkel Reje, har således illustreret og fortalt i allerbedste Onkel Reje-stil i bogen "Onkel Rejes (sø)røverhistorier".

Vi har netop læst den som godnathistorie de seneste par dage, og vi har faktisk virkelig haft en (højst besynderlig) fest! 

Alle fortællingerne i "Onkel Rejes (sø)røverhistorier" er mindst lige så åndssvage og sjove som tv-serien, og man kan i høj grad både høre Onkel Reje og hans faste kumpan Brille på siderne.

Samtidigt er de fem bizarre historier illustreret super opfindsomt og fedt, så man føler trang til at hvile ved hver side for at få alle detaljerne med.

Historierne handler om numsehuller, kannibalkrabber, halve havfruer og Kong Neptun, der springer ud som nudist for en ganske kort stund. Og det er virkelig virkelig skægt, så længe det står på - også, når man er voksen! Hvor tit er det i øvrigt lige, man får chancen for at give den som Onkel Reje med total rusten stemme i løbet af godnatlæsningen? Ikke så tit!

Vi er vilde med den - og vi griner faktisk stadig lidt ... også selvom det hele vist er en røver!


"Onkel Rejes (sø)røverhistorier" er skrevet af Mads Geertsen og udgivet af Forlaget Carlsen.

 

ANNONCE
Onkel Reje, din gamle (sø)røver!
Del

Seneste nyt

Annonce