Aniston

Tiberius Tudefjæs laver muskler

Renée Toft Simonsen har endnu engang skrevet en børnebog - helt i børnehøjde.

6 ud af 6 stjerner
Tiberius Tudefjæs laver muskler
Tiberius vil ikke i skole.

Tre af de store drenge har nemlig lovet ham bank, og hvis han sladrer til de voksne, får han dobbeltbank. Derfor er Tiberius også i gang med at lave store muskler hjemme på værelset. Selvom det godt nok tager længere tid at lave muskler, end han havde troet.

Men pludselig tilbyder Lille Jeppe, der både er god til at læse og piller bussemænd, at være Tiberius’ vagt. Og selvom Tiberius egentlig bare gerne vil banke ham, så er Lille Jeppe måske meget god at have ved sin side.

Masser af dejlig fantasi
"Tiberius Tudefjæs laver muskler" er Renée Toft Simonsens anden bog om lille Tiberius.

Her handler alt om den gode fantasi og om at have det sjovt - alt sammen præget af børnelogik, naturligvis.

Og man er ikke i tvivl om, at Renée Toft Simonsen har et særligt indblik i børns tankegang. Derfor har hun også skrevet en bog, som taler direkte til børn i børnehøjde. Det er ekstremt fedt at læse, for der er ingen løftede pegefingre - kun masser af dejlig fantasi!

Det er første gang, at både jeg og min søn stifter bekendtskab med Renée Toft Simonsen og hendes forfatterskab. Og det er, for ingen af os, sidste gang! Hvad mon Tiberius roder sig ud i næste gang?


"Tiberius Tudefjæs laver muskler" er skrevet af Renée Toft Simonsen og udgivet af Politikens Forlag den 8. februar 2013.


Læs mere om Renée Toft Simonsen og Tiberius på næste side >>
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce