Aniston

[Konkurrence]: Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen

Sjove og seje Tiberius er på spil igen - med jagt efter tandfeen og guldmønter.

Herhjemme elsker vi Tiberius Tudefjæs - og med årene mere og mere! Vi laver stemmer, griner, hujer og hepper, når frække Tiberius udforsker verden.

I den nye "Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen" går Tiberius og hans bedrevidende ven Lille Jeppe på jagt efter tandfeen. Det gør de, fordi Tiberius er begyndt at få rokketænder, og han har fundet ud af, at han kan få hurtigere udbytte, hvis hans tænder rygere hurtigere ud.

Det skal Lille Jeppe hjælpe ham med, men desværre mener Lille Jeppe ikke, at tandfeen findes!

Tiberius er dog ikke kendt for bare at give op, så han og Lille Jeppe organiserer en jagt efter tandfeen. Tiberius skal jo bevise, at tandfeen findes - også selvom det måske egentlig ikke er så smart at fange den fe, som sørger for, at han får en 20'er for hver tabt tand - specielt ikke, når han nu har 1.000 tænder i munden, som han endnu mangler at tabe!

Renée Toft Simonsens seneste bog om Tiberius Tudefjæs og hans venner og familie er mindst lige så skæg, som de tidligere udgivelser. Tiberius er herlig, tonen er ærlig og hey! Hvem siger, at man ikke kan tale direkte til børnene og allerede i en tidlig alder løfte sløret for, at der faktisk findes voksenløgne, der bl.a. indbefatter løgnen om en tandfe. Barnet skal jo nok acceptere løgnen, når bare der er en flot 20'er i vente!

Vi har brugt "Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen" som godnathistorie og har således sluttet dagen af med en masse grin.

Den er faldet i særligt god jord, fordi Lillemanden lige nu er ret optaget af, hvornår han mon begynder at få rokketænder, og så er den i øvrigt absolut i den sjove ende i kategorien højtlæsning. Ja, faktisk har de første Tiberius Tudefjæs, vi har læst sammen, måske endda underholdt mig mere end barnet.

Efterhånden tror jeg dog, vi er lige gode om at fnise og grine og heppe på skønne og sjove Tiberius.


"Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen" er skrevet af Renée Toft Simonsen og udgivet af Politikens Forlag. 

ANNONCE
[Konkurrence]: Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen

Vind "Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen"
 

Trænger I også til et godt grin og en god historie, så har du nu chancen for at vinde René Toft Simonsens seneste bog om Tiberius Tudefjæs "Tiberius Tudefjæs nakker tandfeen". Der er i alt tre bøger på højkant til tre heldige vindere.

Sådan deltager du:

- Svar på nedenstående spørgsmål.

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder. 

Like Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 29. august 2015, og vinderne får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce