Aniston

[Anmeldelse]: Morgenthalers dyrefabler - Lille Puha og tre andre fabler

Grin, for pokker!

5 ud af 6 stjerner
Foto: Lindhardt & Ringhof - [Anmeldelse]: Morgenthalers dyrefabler - Lille Puha og tre andre fabler Foto: Lindhardt & Ringhof
Der er noget, voksne synes er sjov, og der er noget, børn synes er sjovt. Og så er der Anders Morgenthaler, der kan få os alle til at grine!

Morgenthalers Dyrefabler om Lille Puha, Yoyo Haresen, en Croissangutang og en pony, der hedder Bonnie, er bare noget af det sjoveste. Og sproget er så groft, at både en mor på 35, en far på 34 og en dreng på (næsten) 4 år sammen kan få en rigtig god griner!

For der lægges ikke noget blad imellem. Anders Morgenthaler skriver, som vi andre tænker, og det er underholdende som bare pokker. Det samme er historierne, som hver især også har en lille morale. Det skal jo ikke være sjov det hele.

"Morgenthalers Dyrefabler - Lille Puha og tre andre fabler" er, udover bande- og diverse skældsord også spækket med fine illustrationer af Morgenthaler selv.

Og hvis man som voksen synes, at sproget bliver lige groft nok, kan man jo selv modificere, så det er meget "egnet" til små ører - dette gælder dog ikke, hvis man kaster sig ud i den medfølgende cd.


"Morgenthalers Dyrefabler - Lille Puha og tre andre fabler" er skrevet og tegnet af Anders Morgenthaler og udgivet af Carlsen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce