Aniston

Tiberius Tudefjæs går ikke med piger

Renée Toft Simonsens Tiberius er ikke vild med piger - sådan da ...

5 ud af 6 stjerner
Tiberius Tudefjæs går ikke med piger
Tiberius Tudefjæs er vild med salamandere. Han glæder sig til at fange en masse farlige salamandere, når klassen skal på tur.

Men han glæder sig ikke over, at pigerne skal med. De er jo irriterende og bange for salamandere og alt muligt. 

Ja faktisk lever Tiberius Tudefjæs lidt ud fra den devise, at piger er fra Venus, og drenge er mega seje!

Derfor er det også ham, der har styr på salamanderne, og pigerne fra klassen, som bare skal passe på, at deres bukser ikke bliver beskidte!

Men salamanderturen udvikler sig, og Tiberius ender måske med at blive en lille tand forelsket ... Så det bliver faktisk en dejlig dag, selvom den starter lidt mudret.

Lad os have det sjovt!
"Tiberius Tudefjæs går ikke med piger" er Renée Toft Simonsens tredje bog om den søde, lidt frække og nogle gange lidt dumme dreng, Tiberius. 

Efter at have skrevet Karlas Kabale har Toft Simonsen kastet sin kærlighed over den lille Tiberius, og man kan, som læser, ikke lade være med også at blive lidt vild med ham. 

Med "Tiberius Tudefjæs går ikke med piger" rammer Renée Toft Simonsen endnu engang plet med et sprog og en fortælling i børnenes øjenhøjde, og der lægges ikke så mange fingre imellem noget som helst.

Hun illustrerer med den nye bog om Tiberius Tudefjæs, at drenge og piger er forskellige, men at de sagtens kan have det sjovt alligevel. Og det lykkes så fint, at man også selv har det sjovt, mens man læser bogen.


"Tiberius Tudefjæs går ikke med piger" er skrevet af Renée Toft Simonsen og udgivet af  Politikens Forlag den 12. august 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE